anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Evet nerdeyse 1 hafta oluyo daha bitmedi Genişletmek için tıkla ... ben bugun hiç içemedım . 4 tane kaldı aga tasaruf etmek lazım
By_GaBLiN' Alıntı: Evet nerdeyse 1 hafta oluyo daha bitmedi Genişletmek için tıkla ... ben bugun hiç içemedım . 4 tane kaldı aga tasaruf etmek lazım
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: ben bugun hiç içemedım . 4 tane kaldı aga tasaruf etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Bugün 2 götürdüm
anılbaran' Alıntı: ben bugun hiç içemedım . 4 tane kaldı aga tasaruf etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Bugün 2 götürdüm
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bugün 2 götürdüm Genişletmek için tıkla ... hangi marka takılıyon sen benım karışık wınst.mallb. Kimden otlanırsak işte
By_GaBLiN' Alıntı: Bugün 2 götürdüm Genişletmek için tıkla ... hangi marka takılıyon sen benım karışık wınst.mallb. Kimden otlanırsak işte
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: m542tf , belle mi o eklediğin resim ? Genişletmek için tıkla ... evet Belle resmi
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: hangi marka takılıyon sen benım karışık wınst.mallb. Kimden otlanırsak işte Genişletmek için tıkla ... Sen cidden kullanıyon mu yoksa gırgır mi geciyon elektrik geldi bu arada pcye gecesim yok ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:19:55 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sen nasıl yükledin belleyi daha çıkmadan ? Genişletmek için tıkla ... Sızdırıldı
anılbaran' Alıntı: hangi marka takılıyon sen benım karışık wınst.mallb. Kimden otlanırsak işte Genişletmek için tıkla ... Sen cidden kullanıyon mu yoksa gırgır mi geciyon elektrik geldi bu arada pcye gecesim yok ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:19:55 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sen nasıl yükledin belleyi daha çıkmadan ? Genişletmek için tıkla ... Sızdırıldı
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Sen nasıl yükledin belleyi daha çıkmadan ? Genişletmek için tıkla ... internette 6 aydır var.
DiaBLoS' Alıntı: Sen nasıl yükledin belleyi daha çıkmadan ? Genişletmek için tıkla ... internette 6 aydır var.
DiaBLoS Admin Ben pek anlamıyorum bu işlerden . Telefonda yazılım güncellemeleri diye bir icon var... Ona tıklıyorum güncelleme yapıyorum
Ben pek anlamıyorum bu işlerden . Telefonda yazılım güncellemeleri diye bir icon var... Ona tıklıyorum güncelleme yapıyorum
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben pek anlamıyorum bu işlerden . Telefonda yazılım güncellemeleri diye bir icon var... Ona tıklıyorum güncelleme yapıyorum Genişletmek için tıkla ... en iyisi bence. En azından daha güvenli.
DiaBLoS' Alıntı: Ben pek anlamıyorum bu işlerden . Telefonda yazılım güncellemeleri diye bir icon var... Ona tıklıyorum güncelleme yapıyorum Genişletmek için tıkla ... en iyisi bence. En azından daha güvenli.
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Sen cidden kullanıyon mu yoksa gırgır mi geciyon elektrik geldi bu arada pcye gecesim yok ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:19:55 ---------- Sızdırıldı Genişletmek için tıkla ... yok beya niye gır gır geçeyım nerden çıkardın 4-5 seneden beri içiyom ben
By_GaBLiN' Alıntı: Sen cidden kullanıyon mu yoksa gırgır mi geciyon elektrik geldi bu arada pcye gecesim yok ----------Eklendi @ 01:20:49 ---------- Yazıldı @ 01:19:55 ---------- Sızdırıldı Genişletmek için tıkla ... yok beya niye gır gır geçeyım nerden çıkardın 4-5 seneden beri içiyom ben