Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: zaza yı hatırlıyorum ben.... Ama o benı tanımazdı nerde sımdı bende hıc gormuyorum.... Genişletmek için tıkla ... boşver
L-LumieRe' Alıntı: zaza yı hatırlıyorum ben.... Ama o benı tanımazdı nerde sımdı bende hıc gormuyorum.... Genişletmek için tıkla ... boşver
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
anılbaran Üye L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor
L-LumieRe' Alıntı: aleykum selam hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor
Amaru Shady Üye anılbaran' Alıntı: ha o yok . Ama nerde biliyom. Burak ve necmati yok . Pelin abla yok bu ara . Esra abla yok. Yazım çok süperdi burası ya Genişletmek için tıkla ... evet yazın çok iyiydi
anılbaran' Alıntı: ha o yok . Ama nerde biliyom. Burak ve necmati yok . Pelin abla yok bu ara . Esra abla yok. Yazım çok süperdi burası ya Genişletmek için tıkla ... evet yazın çok iyiydi
m542tf Üye hasane51' Alıntı: Hasan yatar,hepinize iyi geceler diler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: ponduss daha önceki konular neydi gülmekten öldüm gece vakti Genişletmek için tıkla ... dolaşırken gördüm
AHMED...' Alıntı: ponduss daha önceki konular neydi gülmekten öldüm gece vakti Genişletmek için tıkla ... dolaşırken gördüm
AHMED... Üye Pondusss' Alıntı: evet yazın çok iyiydi Genişletmek için tıkla ... yazın nasıldı bilmem ama şimdi de iyi
Pondusss' Alıntı: evet yazın çok iyiydi Genişletmek için tıkla ... yazın nasıldı bilmem ama şimdi de iyi
m542tf Üye anılbaran' Alıntı: aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor Genişletmek için tıkla ... doktor kendi haline bırakın dedi onu
anılbaran' Alıntı: aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor Genişletmek için tıkla ... doktor kendi haline bırakın dedi onu
By_GaBLiN Üye L-LumieRe' Alıntı: seni bekliyörüz. Ben geldıgımde vardın kactın naber oguz Genişletmek için tıkla ... İyidir Hasan Seni Sormalı
L-LumieRe' Alıntı: seni bekliyörüz. Ben geldıgımde vardın kactın naber oguz Genişletmek için tıkla ... İyidir Hasan Seni Sormalı
L-LumieRe Üye anılbaran' Alıntı: aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor Genişletmek için tıkla ... bu aykutu gerckten merak ettım sımdı nasıl tanımıyom hayret
anılbaran' Alıntı: aykut diye biri var saçma saçmz konular açıyor Genişletmek için tıkla ... bu aykutu gerckten merak ettım sımdı nasıl tanımıyom hayret
Amaru Shady Üye AHMED...' Alıntı: yazın nasıldı bilmem ama şimdi de iyi Genişletmek için tıkla ... yazın çok ayrıydı