m542tf Üye AHMED...' Alıntı: iki vardiya zor olur be mustafa abi hele gece vardiyasi bitmek bilmez Genişletmek için tıkla ... ben alıştım 9 yıldan beri böyle yarın mesai var yqklaşık 1 ay gece çalışacağım
AHMED...' Alıntı: iki vardiya zor olur be mustafa abi hele gece vardiyasi bitmek bilmez Genişletmek için tıkla ... ben alıştım 9 yıldan beri böyle yarın mesai var yqklaşık 1 ay gece çalışacağım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: zaza Genişletmek için tıkla ... ben gececilerde pek fazla görmedim onu
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: isa askerde diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... yok yani burada bir sürü kişi gitti
- SerkeŞ -' Alıntı: isa askerde diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... yok yani burada bir sürü kişi gitti
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: biz de seni bekliyorduk Genişletmek için tıkla ... Süpersiniz Abiniz Kurban Olsun Size
Pondusss' Alıntı: biz de seni bekliyorduk Genişletmek için tıkla ... Süpersiniz Abiniz Kurban Olsun Size
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: benim lise zamanında telefon yeni çıkmıştı sene 1996 Genişletmek için tıkla ... aramızda 6 yaş var ama demi
m542tf' Alıntı: benim lise zamanında telefon yeni çıkmıştı sene 1996 Genişletmek için tıkla ... aramızda 6 yaş var ama demi
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben gececilerde pek fazla görmedim onu Genişletmek için tıkla ... sabah kapatmaya gelirdi ----------Eklendi @ 01:52:00 ---------- Yazıldı @ 01:51:35 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Süpersiniz Abiniz Kurban Olsun Size Genişletmek için tıkla ... :
'TUĞ'' Alıntı: ben gececilerde pek fazla görmedim onu Genişletmek için tıkla ... sabah kapatmaya gelirdi ----------Eklendi @ 01:52:00 ---------- Yazıldı @ 01:51:35 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Süpersiniz Abiniz Kurban Olsun Size Genişletmek için tıkla ... :
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: kazak Genişletmek için tıkla ... O Espiri Sadece Kırşehir'da Yapılır Lütfen
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: O Espiri Sadece Kırşehir'da Yapılır Lütfen Genişletmek için tıkla ... ne espirisi??
By_GaBLiN' Alıntı: O Espiri Sadece Kırşehir'da Yapılır Lütfen Genişletmek için tıkla ... ne espirisi??
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: ben alıştım 9 yıldan beri böyle yarın mesai var yqklaşık 1 ay gece çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
m542tf' Alıntı: ben alıştım 9 yıldan beri böyle yarın mesai var yqklaşık 1 ay gece çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
anılbaran Üye Pondusss' Alıntı: zaza Genişletmek için tıkla ... ha o yok . Ama nerde biliyom. Burak ve necmati yok . Pelin abla yok bu ara . Esra abla yok. Yazım çok süperdi burası ya
Pondusss' Alıntı: zaza Genişletmek için tıkla ... ha o yok . Ama nerde biliyom. Burak ve necmati yok . Pelin abla yok bu ara . Esra abla yok. Yazım çok süperdi burası ya