m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: mobılım gorunmuyor napıyım bı kac gundur de gıremıyom zaten..... anılll bılerek mı yavas yazıyosun Genişletmek için tıkla ... uykudan gözleri kapanıyor olabilir
L-LumieRe' Alıntı: mobılım gorunmuyor napıyım bı kac gundur de gıremıyom zaten..... anılll bılerek mı yavas yazıyosun Genişletmek için tıkla ... uykudan gözleri kapanıyor olabilir
L-LumieRe Üye anılbaran' Alıntı: telefonla ilgili parçalar filan işte 3dk ya fiyat soruyom Genişletmek için tıkla ... kıme fıyat soruyon napıyon.... Sende burdakı telefoncular gıbı sahte orjınal batarya ıle kandırmada benı az kaldı telefonu duvara atıcam
anılbaran' Alıntı: telefonla ilgili parçalar filan işte 3dk ya fiyat soruyom Genişletmek için tıkla ... kıme fıyat soruyon napıyon.... Sende burdakı telefoncular gıbı sahte orjınal batarya ıle kandırmada benı az kaldı telefonu duvara atıcam
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: maşallah herkesin keyfi yerinde demi Genişletmek için tıkla ... hamdolsun yerinde
TeAmo42 Üye AHMED...' Alıntı: maşallah herkesin keyfi yerinde demi Genişletmek için tıkla ... yerinde
Amaru Shady Üye TeAmo42' Alıntı: benim el alışkanlığı bi nedeni yok Ali Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman Ali bak bende de akışkanlık oldu
TeAmo42' Alıntı: benim el alışkanlığı bi nedeni yok Ali Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman Ali bak bende de akışkanlık oldu
L-LumieRe Üye benım keyfımı batarya ve uyku kacırıyor... Ama maxi ayrı bır zevk burda keyfımı kımse kacıramaz...
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: kıme fıyat soruyon napıyon.... Sende burdakı telefoncular gıbı sahte orjınal batarya ıle kandırmada benı az kaldı telefonu duvara atıcam Genişletmek için tıkla ... yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu
L-LumieRe' Alıntı: kıme fıyat soruyon napıyon.... Sende burdakı telefoncular gıbı sahte orjınal batarya ıle kandırmada benı az kaldı telefonu duvara atıcam Genişletmek için tıkla ... yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu
TeAmo42 Üye Pondusss' Alıntı: iyi o zaman Ali bak bende de akışkanlık oldu Genişletmek için tıkla ... o kötü alışkanlık olmuş çok fazlası zarar
Pondusss' Alıntı: iyi o zaman Ali bak bende de akışkanlık oldu Genişletmek için tıkla ... o kötü alışkanlık olmuş çok fazlası zarar
Amaru Shady Üye TeAmo42' Alıntı: o kötü alışkanlık olmuş çok fazlası zarar Genişletmek için tıkla ... peki bırakıyorum hemen kötü akışkanlığı
TeAmo42' Alıntı: o kötü alışkanlık olmuş çok fazlası zarar Genişletmek için tıkla ... peki bırakıyorum hemen kötü akışkanlığı
TeAmo42 Üye Pondusss' Alıntı: peki bırakıyorum hemen kötü akışkanlığı Genişletmek için tıkla ... böylesi iyi
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu Genişletmek için tıkla ... ben bu güne kadar iki tane telefon patlattim duvarda artık atmıyorum bir ay telefonsuz kalınca aklım başıma geldi
m542tf' Alıntı: yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu Genişletmek için tıkla ... ben bu güne kadar iki tane telefon patlattim duvarda artık atmıyorum bir ay telefonsuz kalınca aklım başıma geldi
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu Genişletmek için tıkla ... sen niye attın ?
m542tf' Alıntı: yazık duvara atma telefonu ben attımda ne oldu Genişletmek için tıkla ... sen niye attın ?