m542tf Üye bende n8 belle var arkadaşda da c6-01 bende çalışan mkvli film onda çalışmıyor daha doğrusu ses var görüntü yok c6-01 anna yüklü ----------Eklendi @ 01:42:38 ---------- Yazıldı @ 01:41:43 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben yattım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kayıplar çoğalıyo
bende n8 belle var arkadaşda da c6-01 bende çalışan mkvli film onda çalışmıyor daha doğrusu ses var görüntü yok c6-01 anna yüklü ----------Eklendi @ 01:42:38 ---------- Yazıldı @ 01:41:43 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben yattım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kayıplar çoğalıyo
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: hakiki olmadan olmaz . Çakma sürüm bana ters Genişletmek için tıkla ... 14 şubatı bekle
DiaBLoS' Alıntı: hakiki olmadan olmaz . Çakma sürüm bana ters Genişletmek için tıkla ... 14 şubatı bekle
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: belle yükleyince ne değişiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... böyleyken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle oluyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS' Alıntı: belle yükleyince ne değişiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... böyleyken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle oluyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: hasane sen de hangi telefon var ? Genişletmek için tıkla ... Nick e bak ----------Eklendi @ 01:54:52 ---------- Yazıldı @ 01:52:47 ---------- bi de bu var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS' Alıntı: hasane sen de hangi telefon var ? Genişletmek için tıkla ... Nick e bak ----------Eklendi @ 01:54:52 ---------- Yazıldı @ 01:52:47 ---------- bi de bu var Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS Admin tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver .
tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver .
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: yazılım güncelleme iconuna giriyorum . Tüm uygulamalar güncel diyor. Genişletmek için tıkla ... bendede böyle diyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS' Alıntı: yazılım güncelleme iconuna giriyorum . Tüm uygulamalar güncel diyor. Genişletmek için tıkla ... bendede böyle diyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hasan Üye e51 ----------Eklendi @ 01:57:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:35 ---------- gud nayt ol pipuls
TeAmo42 Üye DiaBLoS' Alıntı: tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver . Genişletmek için tıkla ... arayüz değişiyor. Biraz daha hızlı oluyor. Görseller güzelleşiyor filan. Ama belle nokia baya güzel bir güncelleme şu alttaki seçenekler geri kalkmış
DiaBLoS' Alıntı: tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver . Genişletmek için tıkla ... arayüz değişiyor. Biraz daha hızlı oluyor. Görseller güzelleşiyor filan. Ama belle nokia baya güzel bir güncelleme şu alttaki seçenekler geri kalkmış
TeAmo42 Üye orjinal belle yüklü n8 c6-01 filan fabrikadan çıkmış. Türkiyedede satılıyor şu anda 1 haftayı bulmaz güncelleme gelmesi tahminimce arkadaşlar bende c6-01 var ama artık arc alıcam tasarım beni büyüledi var mı yorum
orjinal belle yüklü n8 c6-01 filan fabrikadan çıkmış. Türkiyedede satılıyor şu anda 1 haftayı bulmaz güncelleme gelmesi tahminimce arkadaşlar bende c6-01 var ama artık arc alıcam tasarım beni büyüledi var mı yorum
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver . Genişletmek için tıkla ... yeni arayüz 6 giriş ekranı (12ye kadar çıkartılabiliyo) yeni wedgetler daha yumuşak geçişler uzar gider böyle
DiaBLoS' Alıntı: tamam da belle yükleyince ne değişiyor telefonda ? Hasane mobildeyim , gözükmüyo profil. beni yorma , söyleyiver . Genişletmek için tıkla ... yeni arayüz 6 giriş ekranı (12ye kadar çıkartılabiliyo) yeni wedgetler daha yumuşak geçişler uzar gider böyle
TeAmo42 Üye DiaBLoS' Alıntı: belle nin farkı ne oluyor yükleyince ? Genişletmek için tıkla ... dedim ya adaşım biraz daha hızlı. Daha güzel görünüyor. Yeni widgetler,yeni oyun yeni uygulama. Başlıca değişiklikler.
DiaBLoS' Alıntı: belle nin farkı ne oluyor yükleyince ? Genişletmek için tıkla ... dedim ya adaşım biraz daha hızlı. Daha güzel görünüyor. Yeni widgetler,yeni oyun yeni uygulama. Başlıca değişiklikler.