Hasan Üye TeAmo42' Alıntı: bendede 2 tane biri burda can cekisiyor biride prizde şarj oluyo Genişletmek için tıkla ... Benim çin batarja yuvasına siğmıyo sığsa da kapak sığmıyor
TeAmo42' Alıntı: bendede 2 tane biri burda can cekisiyor biride prizde şarj oluyo Genişletmek için tıkla ... Benim çin batarja yuvasına siğmıyo sığsa da kapak sığmıyor
m542tf Üye TeAmo42' Alıntı: bende sabaha kadar dicem ama batarya can cekisiyor Genişletmek için tıkla ... şarj kablosunu taktım şimdi bitmeyen enerjili oldu
TeAmo42' Alıntı: bende sabaha kadar dicem ama batarya can cekisiyor Genişletmek için tıkla ... şarj kablosunu taktım şimdi bitmeyen enerjili oldu
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: kimseye uyumayacak . Uyuyanı banlarım ulen. Genişletmek için tıkla ... Cüneyt Arkın'a bağlama bu saatte Coşkun gelir mazallah
DiaBLoS' Alıntı: kimseye uyumayacak . Uyuyanı banlarım ulen. Genişletmek için tıkla ... Cüneyt Arkın'a bağlama bu saatte Coşkun gelir mazallah
TeAmo42 Üye m542tf' Alıntı: şarj kablosunu taktım şimdi bitmeyen enerjili oldu Genişletmek için tıkla ... telefona bi metro Verdim enerji tavan yaptı
m542tf' Alıntı: şarj kablosunu taktım şimdi bitmeyen enerjili oldu Genişletmek için tıkla ... telefona bi metro Verdim enerji tavan yaptı
TeAmo42 Üye hasane51' Alıntı: ben teli şarjda bırakcam 375 mb film indiriyom işallah patlamaz... Genişletmek için tıkla ... net hızı kaç
hasane51' Alıntı: ben teli şarjda bırakcam 375 mb film indiriyom işallah patlamaz... Genişletmek için tıkla ... net hızı kaç
TeAmo42 Üye hasane51' Alıntı: Nerden bakıyoz ben : Genişletmek için tıkla ... wlan ile indir miyo musun?
m542tf Üye hasane51' Alıntı: ben teli şarjda bırakcam 375 mb film indiriyom işallah patlamaz... Genişletmek için tıkla ... o ne filmi öyle
hasane51' Alıntı: ben teli şarjda bırakcam 375 mb film indiriyom işallah patlamaz... Genişletmek için tıkla ... o ne filmi öyle
TeAmo42 Üye m542tf' Alıntı: o ne filmi öyle Genişletmek için tıkla ... bu saatte aklıma kötü filmler geliyor
Hasan Üye TeAmo42' Alıntı: wlan ile indir miyo musun? Genişletmek için tıkla ... Hayır internetle ----------Eklendi @ 01:28:09 ---------- Yazıldı @ 01:27:32 ---------- x-men
TeAmo42' Alıntı: wlan ile indir miyo musun? Genişletmek için tıkla ... Hayır internetle ----------Eklendi @ 01:28:09 ---------- Yazıldı @ 01:27:32 ---------- x-men
TeAmo42 Üye hasane51' Alıntı: Hayır internetle ----------Eklendi @ 01:28:09 ---------- Yazıldı @ 01:27:32 ---------- x-men Genişletmek için tıkla ... ha o zaman patlama riski var wlan gibisi var mı 8mbs hızla 375 mbyi 15 dkda halleder
hasane51' Alıntı: Hayır internetle ----------Eklendi @ 01:28:09 ---------- Yazıldı @ 01:27:32 ---------- x-men Genişletmek için tıkla ... ha o zaman patlama riski var wlan gibisi var mı 8mbs hızla 375 mbyi 15 dkda halleder