mstf_l Üye evet bunun degerini bilmeli o kadar ugrastım gelcem diye yolda bi an oksuruk krizine girdim sonra bi baktım tüm otobus bana bakıyor yanımdaki arkadas diyor ne yaptın sen ----------Eklendi @ 02:24:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:33 ---------- evveeet yine benden
evet bunun degerini bilmeli o kadar ugrastım gelcem diye yolda bi an oksuruk krizine girdim sonra bi baktım tüm otobus bana bakıyor yanımdaki arkadas diyor ne yaptın sen ----------Eklendi @ 02:24:54 ---------- Yazıldı @ 02:23:33 ---------- evveeet yine benden
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: ne oluya bana anlatın biraz Genişletmek için tıkla ... Adı üstünde ban almışsın bu arada tebrikler
hasane51' Alıntı: ne oluya bana anlatın biraz Genişletmek için tıkla ... Adı üstünde ban almışsın bu arada tebrikler
Hasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: Adı üstünde ban almışsın bu arada tebrikler Genişletmek için tıkla ... Emek var bu işte her baba yiğiti alamaz ----------Eklendi @ 02:28:28 ---------- Yazıldı @ 02:27:53 ---------- mstf_l' Alıntı: bisey oldugu yok dalgasına bi mesaj attım sazan yemedin umarım onu Genişletmek için tıkla ... Ne yiycem yaa
By_GaBLiN' Alıntı: Adı üstünde ban almışsın bu arada tebrikler Genişletmek için tıkla ... Emek var bu işte her baba yiğiti alamaz ----------Eklendi @ 02:28:28 ---------- Yazıldı @ 02:27:53 ---------- mstf_l' Alıntı: bisey oldugu yok dalgasına bi mesaj attım sazan yemedin umarım onu Genişletmek için tıkla ... Ne yiycem yaa
mstf_l Üye salmadım ya oyle seri ve cok oksurmusum ki makine gibi saydırmısım anlayacagın ona gülmüsler
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: bisey oldugu yok dalgasına bi mesaj attım sazan yemedin umarım onu Genişletmek için tıkla ... Sende mi ban başlıklı attın
mstf_l' Alıntı: bisey oldugu yok dalgasına bi mesaj attım sazan yemedin umarım onu Genişletmek için tıkla ... Sende mi ban başlıklı attın
mstf_l Üye ne oldu sende mi yaptın ----------Eklendi @ 02:33:44 ---------- Yazıldı @ 02:32:42 ---------- salmadım düsüncesi komik olabilir ama yapmadıgım seyde degil o istek olursa onuda tekrarlayabilirim geri donuste
ne oldu sende mi yaptın ----------Eklendi @ 02:33:44 ---------- Yazıldı @ 02:32:42 ---------- salmadım düsüncesi komik olabilir ama yapmadıgım seyde degil o istek olursa onuda tekrarlayabilirim geri donuste
SHS Üye sen ikisinide tut ----------Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:20 ---------- neyse muhabbet süperdi ben kaçtım
sen ikisinide tut ----------Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:20 ---------- neyse muhabbet süperdi ben kaçtım
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen ikisinide tut ----------Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:20 ---------- neyse muhabbet süperdi ben kaçtım Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: sen ikisinide tut ----------Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:20 ---------- neyse muhabbet süperdi ben kaçtım Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye nereye gidiyon yav daha karpuz keseceeedik ----------Eklendi @ 02:47:07 ---------- Yazıldı @ 02:45:35 ---------- sen nasılsın haydar yada abi mi demeliyim
nereye gidiyon yav daha karpuz keseceeedik ----------Eklendi @ 02:47:07 ---------- Yazıldı @ 02:45:35 ---------- sen nasılsın haydar yada abi mi demeliyim