Hasan Üye görüşüz yarın ----------Eklendi @ 02:23:46 ---------- Yazıldı @ 02:23:16 ---------- ben gittim ----------Eklendi @ 02:24:06 ---------- Yazıldı @ 02:23:46 ---------- bugün yani...
görüşüz yarın ----------Eklendi @ 02:23:46 ---------- Yazıldı @ 02:23:16 ---------- ben gittim ----------Eklendi @ 02:24:06 ---------- Yazıldı @ 02:23:46 ---------- bugün yani...
SHS Üye tamam güle güle ----------Eklendi @ 02:31:47 ---------- Yazıldı @ 02:24:56 ---------- Bu GeCe Kimler Yok BakaLım? kimse yok
tamam güle güle ----------Eklendi @ 02:31:47 ---------- Yazıldı @ 02:24:56 ---------- Bu GeCe Kimler Yok BakaLım? kimse yok
Navy Blue Üye Çıkmadan son mesajımı atayım Yeni Gün Sizlere mutluluk, huzur, başarı, şans ve kalbinizden ne geçiyorsa onu getirsin İyi geceler...
Çıkmadan son mesajımı atayım Yeni Gün Sizlere mutluluk, huzur, başarı, şans ve kalbinizden ne geçiyorsa onu getirsin İyi geceler...
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: a.S hoşgeldin. . Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum. Nasilsin Furkan
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ooo Naber Gençler Ya Selamün Aleyküm Uzun Zamandır Görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla ... daha dün buradaydın
By_GaBLiN' Alıntı: Ooo Naber Gençler Ya Selamün Aleyküm Uzun Zamandır Görüşemiyoruz Genişletmek için tıkla ... daha dün buradaydın
haydaravısyon Üye Pondusss' Alıntı: peki s.a Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin ----------Eklendi @ 00:16:51 ---------- Yazıldı @ 00:16:17 ---------- Sehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Pondusss' Alıntı: peki s.a Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin ----------Eklendi @ 00:16:51 ---------- Yazıldı @ 00:16:17 ---------- Sehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: Hosbuldum. Nasilsin Furkan Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri ders test ders test kafayı yemek üzereyim sen??
Sehriyar' Alıntı: Hosbuldum. Nasilsin Furkan Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri ders test ders test kafayı yemek üzereyim sen??
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim ----------Eklendi @ 00:21:06 ---------- Yazıldı @ 00:20:35 ---------- Pondusss' Alıntı: sabahtan beri ders test ders test kafayı yemek üzereyim sen?? Genişletmek için tıkla ... Bende ygs deneme sınavına girdim ve kafayı yedim
greenmile' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim ----------Eklendi @ 00:21:06 ---------- Yazıldı @ 00:20:35 ---------- Pondusss' Alıntı: sabahtan beri ders test ders test kafayı yemek üzereyim sen?? Genişletmek için tıkla ... Bende ygs deneme sınavına girdim ve kafayı yedim