Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

huri$

Üye
ben burdayim
halit

--------------- Ekleme ---------------

ama ciksam iyi olacak iyi geceler sana ve daha kimler varsa

haltie

Üye
nasılsın abla

iyi geceler

haltie

Üye
iyidir abi bjk sevincini yasıyorum kendi adıma sen nasılsın

Ben de gayet iyiyim. 23 maçtır şampiyonlar liginde hiçbir deve yenilmeyen takımı hemde kendi evinde yenmek güzel. En azından son maçlara umut taşındı. Gerçi imkansız gibi birşey ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bjk burda Cska'yı yenemez. Sebebi de bana göre, Bjk atak futbol oynaması gereken maçları çıkartacak hücum gücüne hala sahip değil. Defansif oynaması gereken her maçı alabilir ama ofansif oynaması gerekenleri alacak gücü olmadığını düşünüyorum.

Normal şartlarda rahat yener Cska'yı ama dediğim gibi işte, 3-0 Fener galibiyeti yanıltmasın, hala gol problemi var Beşiktaşın...

Herkese iyi geceler ben gider 4 gün yokum buralarda...

haltie

Üye
iyi bayramlar ahmet abi belli olmaz cskada öyle süper bi takım deği bjk zoru imkansız denileni başardı sıra daha kolayda bence gol sorunu yavaş yavaş atılıyor son 3 maçta 6 gol attık

iyi geceler herkese şimdiden iyi bayramlarbüyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden akranlarımıda yanaklarından öperim

ManU ya da yenemez, hatta fark yer gelir diyorlardı. Futbol sahada oynanıyor. CSKA'yı yenecek güç fazlasıyla var. Gol problemimiz yok sistem, taktik problemimiz var. Mustafa Denizli Bobo'dan sağ açık yapma yerine santrafor olarak oynatsa Bobo açık ara ligin gol kralı olur. Ancak t. direktör sorunu var bizde.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Selam millet Sahura kalktım daha da uyku tutmadı
Var mı kimse ???

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sağol abi
Bugün oruç tutan 60 yıl tutmuş gibi sevap alıyormuş kaçırmak olmaz

Mehmet

Emekli Yönetici
İnşallah cümlemizin

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tüm Site Sakinlerinin Mübarek Kurban Bayramını Kutluyorum ...

Catty

Emekli Yönetici
Seninkide Barışa vesile olması dileğimle kutlu olsun

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm..
İyi geceler herkese..

Berlin Boleyn

alykümselam herkseze iyi geceler..