By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: Benim derdimden anlarsın Genişletmek için tıkla ... Ben sana ne dedim önceki sayfalarda senin halini ben iyi biliyorum demedim mi okumadan geçiyorsun olmuyor böyle hasan bak
hasane51' Alıntı: Benim derdimden anlarsın Genişletmek için tıkla ... Ben sana ne dedim önceki sayfalarda senin halini ben iyi biliyorum demedim mi okumadan geçiyorsun olmuyor böyle hasan bak
Mareşal Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bilmiyorum uyusam mi uyumasam mı diye uyusam saat 2 den önce kalkmam uyumasam sağa sola çatarım duvarları yumruklarım ama pc var tüm sinirimi alır benim Genişletmek için tıkla ... uyu bee. zamanı gelince anlarsın.uykunun değerini. ben ayda 1-2 gün rahat uyuyabiliyorum. gerisi günlük 3-4 saat.. ----------Eklendi @ 02:42:56 ---------- Yazıldı @ 02:41:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: karanlıkta hiçbişey gözükmüyo yav kafamda bişey dolanıo Genişletmek için tıkla ... ne ola.
By_GaBLiN' Alıntı: Bilmiyorum uyusam mi uyumasam mı diye uyusam saat 2 den önce kalkmam uyumasam sağa sola çatarım duvarları yumruklarım ama pc var tüm sinirimi alır benim Genişletmek için tıkla ... uyu bee. zamanı gelince anlarsın.uykunun değerini. ben ayda 1-2 gün rahat uyuyabiliyorum. gerisi günlük 3-4 saat.. ----------Eklendi @ 02:42:56 ---------- Yazıldı @ 02:41:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: karanlıkta hiçbişey gözükmüyo yav kafamda bişey dolanıo Genişletmek için tıkla ... ne ola.
By_GaBLiN Üye Mareşal' Alıntı: uyu bee. zamanı gelince anlarsın.uykunun değerini. ben ayda 1-2 gün rahat uyuyabiliyorum. gerisi günlük 3-4 saat.. Genişletmek için tıkla ... Hafta içi neyse de hafta sonu dershane oluyo sabahın köründe kalkıyorum şu ygs lys de bitip iyi bi yere yerleşeydik
Mareşal' Alıntı: uyu bee. zamanı gelince anlarsın.uykunun değerini. ben ayda 1-2 gün rahat uyuyabiliyorum. gerisi günlük 3-4 saat.. Genişletmek için tıkla ... Hafta içi neyse de hafta sonu dershane oluyo sabahın köründe kalkıyorum şu ygs lys de bitip iyi bi yere yerleşeydik
Mareşal Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hafta içi neyse de hafta sonu dershane oluyo sabahın köründe kalkıyorum şu ygs lys de bitip iyi bi yere yerleşeydik Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ile olur inşallah kardeşim..
By_GaBLiN' Alıntı: Hafta içi neyse de hafta sonu dershane oluyo sabahın köründe kalkıyorum şu ygs lys de bitip iyi bi yere yerleşeydik Genişletmek için tıkla ... hayırlısı ile olur inşallah kardeşim..
By_GaBLiN Üye Mareşal' Alıntı: hayırlısı ile olur inşallah kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Mareşal Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yanlış konudasınız o zaman, bu son mesaj konusu değil Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: yanlış konudasınız o zaman, bu son mesaj konusu değil Genişletmek için tıkla ... katılıyorum