SHS Üye hiç bilmiyorum da mobilden indirmek nası olur ki f.ull filmi sınırsız net ve iyi bağlantı olmalı ----------Eklendi @ 02:49:28 ---------- Yazıldı @ 02:48:12 ---------- handlerla olurda uzun sürmez mi
hiç bilmiyorum da mobilden indirmek nası olur ki f.ull filmi sınırsız net ve iyi bağlantı olmalı ----------Eklendi @ 02:49:28 ---------- Yazıldı @ 02:48:12 ---------- handlerla olurda uzun sürmez mi
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: handler+film+maxicep=süper Genişletmek için tıkla ... aynen yeme de yaninda yat. Vallahi süper oldu bu site dur indireyim hemen bir tane
hasane51' Alıntı: handler+film+maxicep=süper Genişletmek için tıkla ... aynen yeme de yaninda yat. Vallahi süper oldu bu site dur indireyim hemen bir tane
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hiç bilmiyorum da mobilden indirmek nası olur ki f.ull filmi sınırsız net ve iyi bağlantı olmalı ----------Eklendi @ 02:49:28 ---------- Yazıldı @ 02:48:12 ---------- handlerla olurda uzun sürmez mi Genişletmek için tıkla ... sn de 500kb görüyor benim telefon 3g ile.
- SerkeŞ -' Alıntı: hiç bilmiyorum da mobilden indirmek nası olur ki f.ull filmi sınırsız net ve iyi bağlantı olmalı ----------Eklendi @ 02:49:28 ---------- Yazıldı @ 02:48:12 ---------- handlerla olurda uzun sürmez mi Genişletmek için tıkla ... sn de 500kb görüyor benim telefon 3g ile.
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: opera mini ile çok hızlı iniyor java değil Genişletmek için tıkla ... sendeki handler java degil mi
hasane51' Alıntı: opera mini ile çok hızlı iniyor java değil Genişletmek için tıkla ... sendeki handler java degil mi
L-LumieRe Üye evet ----------Eklendi @ 02:57:15 ---------- Yazıldı @ 02:56:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi seyirler o zaman size Genişletmek için tıkla ... sagol metin senide bekleriz
evet ----------Eklendi @ 02:57:15 ---------- Yazıldı @ 02:56:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi seyirler o zaman size Genişletmek için tıkla ... sagol metin senide bekleriz
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: çok şanslısın Avea ve vodofone olurmu bilmem Genişletmek için tıkla ... ayarlariz bi sekılde keşke opera mobile in da handlerı olsa. offf süper olur.
hasane51' Alıntı: çok şanslısın Avea ve vodofone olurmu bilmem Genişletmek için tıkla ... ayarlariz bi sekılde keşke opera mobile in da handlerı olsa. offf süper olur.
Hasan Üye hayalet2741' Alıntı: ayarlariz bi sekılde keşke opera mobile in da handlerı olsa. offf süper olur. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar yok jardaki gibi değil
hayalet2741' Alıntı: ayarlariz bi sekılde keşke opera mobile in da handlerı olsa. offf süper olur. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar yok jardaki gibi değil
SHS Üye eyvallah ben pcden hallediyorum ama sağol ----------Eklendi @ 03:05:04 ---------- Yazıldı @ 03:04:37 ---------- iyiyiz hoşgeldin kardeşim
eyvallah ben pcden hallediyorum ama sağol ----------Eklendi @ 03:05:04 ---------- Yazıldı @ 03:04:37 ---------- iyiyiz hoşgeldin kardeşim
Hasan Üye hoşgeldin kardeş ----------Eklendi @ 03:06:53 ---------- Yazıldı @ 03:06:06 ---------- saat 03.07 okul yok mu sizin
hoşgeldin kardeş ----------Eklendi @ 03:06:53 ---------- Yazıldı @ 03:06:06 ---------- saat 03.07 okul yok mu sizin