SHS Üye Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ -, greenmile+, Tuba.Erva+, DiaBLoS+ ----------Eklendi @ 01:33:54 ---------- Yazıldı @ 01:33:20 ---------- bütün dostlar toplandık
Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ -, greenmile+, Tuba.Erva+, DiaBLoS+ ----------Eklendi @ 01:33:54 ---------- Yazıldı @ 01:33:20 ---------- bütün dostlar toplandık
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: tşkrler iyiyim. attığım pm i cevaplayıver . Genişletmek için tıkla ... pm kutumm doldu bugun Allahtan dısarıya acık deıl dur bakayım ----------Eklendi @ 02:34:36 ---------- Yazıldı @ 02:33:55 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: seni gördük iyi olduk Tubican Genişletmek için tıkla ... daim olsun metin naber
DiaBLoS' Alıntı: tşkrler iyiyim. attığım pm i cevaplayıver . Genişletmek için tıkla ... pm kutumm doldu bugun Allahtan dısarıya acık deıl dur bakayım ----------Eklendi @ 02:34:36 ---------- Yazıldı @ 02:33:55 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: seni gördük iyi olduk Tubican Genişletmek için tıkla ... daim olsun metin naber
greenmile Üye mstf_l' Alıntı: sen gidersen nasıl yicem Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri kafam inanılmaz doldu,artık anlamakta güçlük çekiyorum benimle ne alakası var bunun sen geldin nasıl yiyeceğim dememiş miydin sen?
mstf_l' Alıntı: sen gidersen nasıl yicem Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri kafam inanılmaz doldu,artık anlamakta güçlük çekiyorum benimle ne alakası var bunun sen geldin nasıl yiyeceğim dememiş miydin sen?
SHS Üye Tuba.Erva' Alıntı: pm kutumm doldu bugun Allahtan dısarıya acık deıl dur bakayım ----------Eklendi @ 02:34:36 ---------- Yazıldı @ 02:33:55 ---------- daim olsun metin naber Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber, sağol
Tuba.Erva' Alıntı: pm kutumm doldu bugun Allahtan dısarıya acık deıl dur bakayım ----------Eklendi @ 02:34:36 ---------- Yazıldı @ 02:33:55 ---------- daim olsun metin naber Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber, sağol
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Sil sende yahu. Koleksiyon mu yapacaksın. Genişletmek için tıkla ... yazdım ----------Eklendi @ 02:36:29 ---------- Yazıldı @ 02:36:06 ---------- iyiyim bende cok saol yatmadan bı bakayım dedım - SerkeŞ -' Alıntı: iyidir senden naber, sağol Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Sil sende yahu. Koleksiyon mu yapacaksın. Genişletmek için tıkla ... yazdım ----------Eklendi @ 02:36:29 ---------- Yazıldı @ 02:36:06 ---------- iyiyim bende cok saol yatmadan bı bakayım dedım - SerkeŞ -' Alıntı: iyidir senden naber, sağol Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye bak şimdi anlatıyom diablos seni sordu bende yedik dedim Sonra sen belirdin bende bitirmediniz mi anlamında sünnetleyin demedim mi dedim anladın mı
bak şimdi anlatıyom diablos seni sordu bende yedik dedim Sonra sen belirdin bende bitirmediniz mi anlamında sünnetleyin demedim mi dedim anladın mı
greenmile Üye mstf_l' Alıntı: bak şimdi anlatıyom diablos seni sordu bende yedik dedim Sonra sen belirdin bende bitirmediniz mi anlamında sünnetleyin demedim mi dedim anladın mı Genişletmek için tıkla ... ben o bölümü görmedim o yüzden biraz kopuk bir iletişim olmuş şimdi anlaşıldı
mstf_l' Alıntı: bak şimdi anlatıyom diablos seni sordu bende yedik dedim Sonra sen belirdin bende bitirmediniz mi anlamında sünnetleyin demedim mi dedim anladın mı Genişletmek için tıkla ... ben o bölümü görmedim o yüzden biraz kopuk bir iletişim olmuş şimdi anlaşıldı
SHS Üye mstf_l' Alıntı: Uyur yazar Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:38:43 ---------- Yazıldı @ 01:38:15 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: yazdım ----------Eklendi @ 02:36:29 ---------- Yazıldı @ 02:36:06 ---------- iyiyim bende cok saol yatmadan bı bakayım dedım Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın ----------Eklendi @ 01:39:27 ---------- Yazıldı @ 01:38:43 ---------- neyse kaçıyorum ben belki daha sonra gelirim iyi sohbetler
mstf_l' Alıntı: Uyur yazar Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:38:43 ---------- Yazıldı @ 01:38:15 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: yazdım ----------Eklendi @ 02:36:29 ---------- Yazıldı @ 02:36:06 ---------- iyiyim bende cok saol yatmadan bı bakayım dedım Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın ----------Eklendi @ 01:39:27 ---------- Yazıldı @ 01:38:43 ---------- neyse kaçıyorum ben belki daha sonra gelirim iyi sohbetler
mstf_l Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:38:43 ---------- Yazıldı @ 01:38:15 ---------- iyi yaptın ----------Eklendi @ 01:39:27 ---------- Yazıldı @ 01:38:43 ---------- neyse kaçıyorum ben belki daha sonra gelirim iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 01:42:39 ---------- Yazıldı @ 01:42:00 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkayım iyi geceler sıze muhabbetınız bol olsun emi Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler ----------Eklendi @ 01:43:21 ---------- Yazıldı @ 01:42:39 ---------- bende kaçayım yavaştan hepinize iyi sohbetler
- SerkeŞ -' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:38:43 ---------- Yazıldı @ 01:38:15 ---------- iyi yaptın ----------Eklendi @ 01:39:27 ---------- Yazıldı @ 01:38:43 ---------- neyse kaçıyorum ben belki daha sonra gelirim iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 01:42:39 ---------- Yazıldı @ 01:42:00 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkayım iyi geceler sıze muhabbetınız bol olsun emi Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler ----------Eklendi @ 01:43:21 ---------- Yazıldı @ 01:42:39 ---------- bende kaçayım yavaştan hepinize iyi sohbetler
DiaBLoS Admin Eyvallah arkadaşlar . Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:48:06 ---------- Yazıldı @ 01:44:18 ---------- Ali de yatar . Hadi eyvallah
Eyvallah arkadaşlar . Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:48:06 ---------- Yazıldı @ 01:44:18 ---------- Ali de yatar . Hadi eyvallah
>Pessimistic. Üye gececilere selam tazeliyim ne uyku hastasısınız ya sabah öğle akşam 2şer saat uyuyun yeter
haydaravısyon Üye >Pessimistic.' Alıntı: gececilere selam tazeliyim ne uyku hastasısınız ya sabah öğle akşam 2şer saat uyuyun yeter Genişletmek için tıkla ... aslm
>Pessimistic.' Alıntı: gececilere selam tazeliyim ne uyku hastasısınız ya sabah öğle akşam 2şer saat uyuyun yeter Genişletmek için tıkla ... aslm