haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: anladım iyi halletmişin de döndün tekrar, artık iyice uyku bastırdı, hadi iyi geçeler Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: anladım iyi halletmişin de döndün tekrar, artık iyice uyku bastırdı, hadi iyi geçeler Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol ----------Eklendi @ 00:42:34 ---------- Yazıldı @ 00:42:08 ---------- >Pessimistic.' Alıntı: gececi kardeslerime bi selam bırakmadan yatmam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş
haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol ----------Eklendi @ 00:42:34 ---------- Yazıldı @ 00:42:08 ---------- >Pessimistic.' Alıntı: gececi kardeslerime bi selam bırakmadan yatmam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş
SHS Üye sanada iyi uykular ----------Eklendi @ 01:06:14 ---------- Yazıldı @ 01:05:52 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Tam uyuyacaktım vazgeçtim. Kahvaltı yapayım bari. Genişletmek için tıkla ... nası bi mantık o
sanada iyi uykular ----------Eklendi @ 01:06:14 ---------- Yazıldı @ 01:05:52 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Tam uyuyacaktım vazgeçtim. Kahvaltı yapayım bari. Genişletmek için tıkla ... nası bi mantık o