SHS Üye ----------Eklendi @ 01:58:01 ---------- Yazıldı @ 01:57:42 ---------- greenmile' Alıntı: bende cikarim birazdan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... çıkma yav
----------Eklendi @ 01:58:01 ---------- Yazıldı @ 01:57:42 ---------- greenmile' Alıntı: bende cikarim birazdan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... çıkma yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: abi yatıcam demiştin Genişletmek için tıkla ... yatıyorum o zaman iyi geceler arkamdan smile felan yapma
- SerkeŞ -' Alıntı: abi yatıcam demiştin Genişletmek için tıkla ... yatıyorum o zaman iyi geceler arkamdan smile felan yapma
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: yatıyorum o zaman iyi geceler arkamdan smile felan yapma Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:12:40 ---------- Yazıldı @ 02:11:15 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ - ​ ----------Eklendi @ 02:12:56 ---------- Yazıldı @ 02:12:40 ---------- kim o
haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:12:40 ---------- Yazıldı @ 02:11:15 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) - SerkeŞ - ​ ----------Eklendi @ 02:12:56 ---------- Yazıldı @ 02:12:40 ---------- kim o
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 41:38 - 14:17 = 27:21 dk hemencecikte geldin neyse hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Ben geliyom sen gidiyon ----------Eklendi @ 02:50:36 ---------- Yazıldı @ 02:46:53 ---------- Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 10 misafir) haydaravısyon 10 nisafir çay alarmısnız hadi üye olnda sohbete katılın
- SerkeŞ -' Alıntı: 41:38 - 14:17 = 27:21 dk hemencecikte geldin neyse hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Ben geliyom sen gidiyon ----------Eklendi @ 02:50:36 ---------- Yazıldı @ 02:46:53 ---------- Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 10 misafir) haydaravısyon 10 nisafir çay alarmısnız hadi üye olnda sohbete katılın
SHS Üye uzun bi mesajımı editledim hoş durmuyordu mobilim bide sil sil öldüm ee sen bi ara kayboldun forumdan, iki gündür falan burdasın ne oldu o arada
uzun bi mesajımı editledim hoş durmuyordu mobilim bide sil sil öldüm ee sen bi ara kayboldun forumdan, iki gündür falan burdasın ne oldu o arada
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: uzun bi mesajımı editledim hoş durmuyordu mobilim bide sil sil öldüm ee sen bi ara kayboldun forumdan, iki gündür falan burdasın ne oldu o arada Genişletmek için tıkla ... Bişey oldugu yok baglantım kesilmişti, giremiyordum
- SerkeŞ -' Alıntı: uzun bi mesajımı editledim hoş durmuyordu mobilim bide sil sil öldüm ee sen bi ara kayboldun forumdan, iki gündür falan burdasın ne oldu o arada Genişletmek için tıkla ... Bişey oldugu yok baglantım kesilmişti, giremiyordum
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: niye sorun mu vardı yoksa faturadan dolayı mı Genişletmek için tıkla ... faturalardan dolayı
- SerkeŞ -' Alıntı: niye sorun mu vardı yoksa faturadan dolayı mı Genişletmek için tıkla ... faturalardan dolayı