Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

sa beyler hala face ve mynet hebasını calan kisiden alamadım hata calanda yok ki yani nasıl geri alabilicem

Oğuzhan

Üye
as valla kardeşim zor oluyo o işler ablamın facebook çalındı 1,5 yıl önce herkesten kontör ve para istemiş bizde polise gittik kimin yaptığını bulamadık dediler daha bugün yine haber geldi adam batmandaki bir internet kafeden ele geçirmiş internet kafe sahibi benim bu konuda bilgim yok demiş olay böyle sonyçlandı yapan bulunamadı geri almak çok zormuş ya öyle okumuştum internette

Herkese ıyı geceler....

calınan hesapları almak cok zor ancak ben kendımce söyle bır yontem gelıstırdım...
Kullandıgım facebook msn ve guncel olarak gırdıgım sıtelerın her bırının msn adresı farklı ve hepsının sıfresı farklı farklı....

Ve buna ek olarak. Bu hesapların calınma rıskıne karsılık dıyer msn adresi olarak kımsenın bılmedıgı ve hıc bır yerde kaydı bulunmayan bır msn adresınde topladım...

Zaten zor ama herhangı bır calınma durumunda bu gızlı msn adresımden hesabımı gerı alabılırım...
Tavsıye ederım...
Ancak bu gızlı msn adresını. Temızlıgınden ve guvenlıgınden emin oldugunuz bır pc de yapın....

Ben yeni format sonrası hıc bısey yklemeden yapmıstım...

facebook u almak için renkli kimlik fotokopisi yetiyo onada posta attım fotopiyi üstünü çizdim tc nosunu filan

ama myneti nasıl alcaz o var bakalım ondada telefon nosu olan epostalar var oradan teyit ettircem olmasssa myneti falan filan kayan mayan yasal yolara yoluyacağım benim güvenliğimi sağlıyamadağı için benim deil kendi güvenliğini sağlıyamıyo

sadece mynet ve mynete bağlı face hesabım calındı yahoo var faceye baglı o duruyo ben bişey anlmadım bakalım neler olacak mynet maslakda yeri var oraya gdieriz olmassa

pc de vürüs programı varda o mynet hesabı çok eski babam kulanıyo facede babamın çevresi geniş 1300 küsür arkadaşı var hepsini tanıyo baktığımız zaman ama kim yaptı niye bilinmiyo

bu polise nasıl şikayet edliyo 1300 kişinin polis de var amirde yani ama babam kimseye demedi hesabım calındı diye onlara desek bişey yapa bilirmis onlar ?

polıs amir felan yakın tanıdıksa bılısım sucları bolumunden belkı sızın ısınızı daha cabuk veya daha net bı sekılde yaptırılabılır belkı.
Bılemıcem hıc basıma boyle durum gelmedı ...

Fullwar kardesım hosgeldın...

fullwar

Üye
Hoşbulduk Hasan.

----------Eklendi @ 01:26:28 ---------- Yazıldı @ 01:26:01 ----------

Ben kaçıyorum ufaktan.

----------Eklendi @ 01:26:58 ---------- Yazıldı @ 01:26:28 ----------

1tur BF3 atayım yarın iş var.

ıyı geceler eray.
Bf3 te ne oynanır sımdı gece gece kafa dagıtmaya ilaç gibi

Türe

Üye
Uykum yok

Tepkiler: Tuba.Erva

SHS

Üye
iyi geceler

gecenn hali baska oluyor halim yok ama ıykumda yok gelmiyor

DiaBLoS

Admin
cümleten selamünaleyküm

hosgeldın gelır ıllakı dün 4de uyudum bende .s

ali sende hosgeldın bakıp cıkma yıne .d

DiaBLoS

Admin
Herkes kızıyo yahu . Bakıp çıkıyor muyum ben ?