coolasker54 Üye Kimi ölüler bize ne kadar yakın,Yaşayanların birçoğu ne kadar da ölü. Genişletmek için tıkla ... Selamun Aleyküm.
Kimi ölüler bize ne kadar yakın,Yaşayanların birçoğu ne kadar da ölü. Genişletmek için tıkla ... Selamun Aleyküm.
Mehmet Emekli Yönetici iyi geceler cümleten ----------Eklendi @ 00:32:48 ---------- Yazıldı @ 00:32:32 ---------- aleyküm selam
iyi geceler cümleten ----------Eklendi @ 00:32:48 ---------- Yazıldı @ 00:32:32 ---------- aleyküm selam
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz a.s Bende çıkayım artık Genişletmek için tıkla ... daha yeni gelmiştim ----------Eklendi @ 00:36:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:36 ---------- arslansem' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ​
'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz a.s Bende çıkayım artık Genişletmek için tıkla ... daha yeni gelmiştim ----------Eklendi @ 00:36:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:36 ---------- arslansem' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ​
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: daha yeni gelmiştim ----------Eklendi @ 00:36:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:36 ---------- ​ Genişletmek için tıkla ... konuyu bu gece ben açtım sen Devam et işte Furkan
Pondusss' Alıntı: daha yeni gelmiştim ----------Eklendi @ 00:36:13 ---------- Yazıldı @ 00:35:36 ---------- ​ Genişletmek için tıkla ... konuyu bu gece ben açtım sen Devam et işte Furkan
Amaru Shady Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ​ ----------Eklendi @ 00:39:31 ---------- Yazıldı @ 00:38:23 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: konuyu bu gece ben açtım sen Devam et işte Furkan Genişletmek için tıkla ... hmmm. iyi geceler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ​ ----------Eklendi @ 00:39:31 ---------- Yazıldı @ 00:38:23 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: konuyu bu gece ben açtım sen Devam et işte Furkan Genişletmek için tıkla ... hmmm. iyi geceler
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Hüseyin abi, sanada iyi geceler yeniler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... ​hoşbuldum
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Hüseyin abi, sanada iyi geceler yeniler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... ​hoşbuldum