Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

EroL

Emekli Yönetici
allah için söyle otobuste hiç mi aklına gelmedi ?

Praetor

Emekli Yönetici
Bu işe de karıştırdın ya Allah'ı Çarpılacağız yahu

Hayır Erol, çok esprisi geçer ama hiç ciddi değildim. Birincisi kendini satan biriyle beraber olacak kadar değersiz görmüyorum kendimi, ikincisi bana emanet edilen ofiste böyle güven sarsacak bir şeyi asla düşünmem bile. Güven benim mesleğimin de hayat anlayisimin da temeli

EroL

Emekli Yönetici
yani geçeklere bakacaksak bende para karşılığı kimseyle olmadım, buna gerek duymadım ama aklımdan geçtiğide olmuştur. bunu saklamayacam. yani yapmayacak olsam bile düşünürüm. neyse gece gece bunları konuşmayalım
İşin şakasıydı haa. öyle bişey olmaz tabi ekmeğini kazandığın yerde böyle bişey yapman düşünülemez tabi

Candy

Üye
Selam ben geldim

EroL

Emekli Yönetici
meraba hocam sizede tatil varmı ?

Praetor

Emekli Yönetici
Selam şeker hoca

Hocam, hiç öğrenciye vurdunuz mu? Sabrımızı en çok ne kadar zorladılar? En büyük tepkiniz ne oldu?

Candy

Üye
meraba hocam sizede tatil varmı ?

Tatil var elbet ama 4 gün bayram tatili sadece Siteye de giremeyeceğim bayramda

Selam şeker hoca

Hocam, hiç öğrenciye vurdunuz mu? Sabrımızı en çok ne kadar zorladılar? En büyük tepkiniz ne oldu?

Hiç vurmadım ama sabrımı taşıranlar oldu gerçekten... Onları teneffüste yanıma çağırıp öyle azarladım ki vurmaktan beter oldular

EroL

Emekli Yönetici
olurmu yaa azarlamakla öğrencimi ıslah olur bizim öğretmenlerin hepsinin sopası vardı sizde yok muuu?

Candy

Üye
Sopa mı, yok daha neler ... Vurmak çözüm değil bence... Çok istisnai durumlar hariç

EroL

Emekli Yönetici
şimdiki nesil çok uysal ama eskisi gibi değil. biz enerjimizi okulda atıyoduk ondan problem çıkıyodu

Praetor

Emekli Yönetici
Soruma tam cevap alamadım ama ben Aklına gelen en büyük olayı paylaş bizlerle? Bakalim hocamız ne tepki vermiş...

Candy

Üye
şimdiki nesil çok uysal ama eskisi gibi değil. biz enerjimizi okulda atıyoduk ondan problem çıkıyodu

Bak o noktada yanılıyorsun , şimdiki nesil hiç uysal değil zıvanadan çıkmış hepsi...

Soruma tam cevap alamadım ama ben Aklına gelen en büyük olayı paylaş bizlerle? Bakalim hocamız ne tepki vermiş...

Birkaç gün önce olan bir olayı anlatayım ... 2 tane çocuk derste çıldırttı beni hem de son dersti. Ceza verdim çıkışta gitmeyecekler sınıfta bekleyeceklerdi. herkes çıkınca bir güzel azarladım bunları... Ama hala sırıtıyorlar... Sınıf öğretmenlerine ve müdüre daha önce defalarca şikayet edilmiş çocuklar ama hiç umurlarında değil....
Bende salı günü babanız gelsin konuşacağım dedim , o sırıtan çocuklar birden pembeleşti. Biri dedi ki " hocam benim babam çok pis nolur söylemeyin" bir de bu lafı için kızdım nasıl pis dersin diye.. "Yani hocam benim babam çok pis döver , valla söz veriyorum akıllı olacağım artık" diye yalvarmaya başladılar. Ben yine de babanız gelsin konuşayım deyince çocuk ağlamaya başladı ... Ne babalar var demekki

Yani tehdit ediyorum kızınca... Babaları ile...

Praetor

Emekli Yönetici
:O Hocam çok acımasızsınız Yöntem süper gerçekten ama kimbilir evde ne yaşıyor o çocuklar... Onca dayağı yiyip alistiktan sonra hocanın azarı yarar mı ise... Onları böyle çığrından çıkartan yegane sebebin onların yegane panzehiri olması ne ironik...

Candy

Üye
Yazık ama çocuklara gerçekten , anne babası yüzünden bu çocuk laf dinlemezin teki oluyor... Evde yaşadıkları yüzünden acısını okulda çıkarıyor... Keşke anne babalar biraz bilinçli olsa ...

Praetor

Emekli Yönetici
onlar da bir zamanlar çocuktu... onlar da aynı muameleleri görerek büyüdü. Keşke devletin çocuk koruma programları etkin olabilse...

Candy

Üye
Evet keşke... Bu arada Adem'in "Askere gidiyorum" konusunu gördünüz mü? Bugün gülmekten öldüm

--------------- Ekleme ---------------

İyi geceler maxicep , ben çıkıyorum ....

huri$

Üye
cikanlara iyi geceler
burdakilere merhaba
kimse kaldimi bilmiyorumdaa

EroL

Emekli Yönetici
uykumu tutmadı hanfendi

huri$

Üye
efe cok oksuruyo korkuyorum
$urup içiriyorum bekliycem biraz gecmezse bi daha içircem uyuyp kalmiyim diye burdayim