Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Konuda tubayla konuştuğumuz kişi kesinlikle sen değilsin,hatta orada dedim ki sorun benim sen normal bir konu açsan kaldırılmazdı bu konu diye bas bas bağırdım.Seninle benim sorunum yok neden şikayet edesin değil mi?

Sana mantıklı geliyor mu?Mesajlarında da beni suçluyorlar dedin.Sana attığım mesajlardan Tubanın bile haberi yok.Aran bozuk diye olabilir belki dedim mesaj attım.Sende hayır dedin.

Ama her mesajında herkes beni suçluyor diyorsun.Suçlayanların kim olduğunu bilmek istiyorum.Pınarda seni suçladığımı sanıyor şimdi.Attığım mesajları keşke ona atsaydın üstüme geliyorlar demeden.Görende tehdit ettim sanacak.Birşeyleri ispatlamak için illa aramızdaki mesajları buraya mı koyayım? ve millet inansın bana seni suçlamadım diye.Gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum Pelin şuan.Şunu bil ki ne konuda ne mesajlarda kesinlikle seni sorumlu tutmadım bu olayda.Aklıma bile gelmedin yani,Tuba ile zaten konuşmuyorsunuz adın bile geçmedi.Ama sen sürekli üstüme geliyorlar lafını lütfen bırak gerçekten birisi geliyorsa da bana da söyle ilk ben karşı çıkayım bu olaya.

ney olduğunu anlayamadım ama azıcıkda olsa kötü gibi

ne oluyo burada BABA YORGUN YAPMAYIN BUNU

slm nasılsınız arkadaslar iyimisiniz

Anlatamıyorum Tuba galiba ben Pelin'i suçlamadığımı anlatmaya çalışıyorum.

Haydi haydi takma kafana
Haydi haydi takma kafana
Sallaya sallaya
Bak takılmana
Hepsi boşu boşuna

Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

Murat şuanda gerçekten saçmalıyosun farkındamısın
sana benı suçladıgını falan sölemedım sen geldin düzgünce sordun
bende sana cvp verdim dimi ki sana dedim Tugba konu hakkında gayet haklı ama aramız bozuk dıye herkez benım şikayet ettıgımı düşünüyo dedım
ama senın bunları nasıl ve neden yaptıgını ınan anlamıyorum bız aramızda çözduk sanıyodum ama nıye buraya tasıdın

ki benım şikayet etmedıgımı bılenler bılıyo kımseye bışey ıspatlamak zorunda degılım tamam

sende bence buraz sakın ol ki Pınarada soralım ona ılk Pınarr DEdıgımde herkes senın şkayet ettıgını sanıyo dımı dedı yapmayın ya bukadrda olmaz kımsenın adını kulanmadım
sırf aramız bozuk dıye benden bıldıler dedım

ortak oyun zamanımı yaa keyfım yok cok sonra oynarız

----------Eklendi @ 02:09:20 ---------- Yazıldı @ 02:07:59 ----------

hosgeldın .d

he dismiss the subject I have written

----------Eklendi @ 01:15:20 ---------- Yazıldı @ 01:10:06 ----------

türkçesi : konuyu dağıtmak için yazmıştım : a çıkıyor

pelın_

Murat bidaha sölüyorum sen beni suçlamadın ve konu kapansın kimin yaptıgı kabak gibi ortada

SHS

Üye
yav ne bu gece gece

I do not understand something

Have to tell I wonder

reads one of the jump you say something I do not want to write Turkish

mstf_l

Üye
selamun aleykum gececiler

mstf_l