Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

pelın_

ıyı calısıyo

vapurdumanı varya o

Tepkiler: pelın_

pelın_

tuğ yaşlandın dıyrummm

pelın_

burdayız yahu forumda olmasakta tlf sureklı konusruz

pelin şu malum konuyla ilgili seni kim suçladı?Attığım mesajların hepsi elimde dediğim tek şey tubayla konuşmuyorsun.Bu yüzden sen mi şikayet ettin dedim?sende ben etmedim dedin değil mi? Nerede seni suçladım?

Eğer seni bu konuda suçlayan başka biri varsa gel bana söyle şu kişi beni suçladı diye.Ama murat beni suçladı lafını asla kabul etmiyorum.Hiç üşenmedim tüm mesajları bir kez daha okudum.Pınar senin aranın iyi olduğu biri dediğinde sana geldim sordum,suçlamadım.Haklıydım sormakta Tuba'yla arası bozuk olan kişi sendin ama ben yapmadım dediğinde sana inandım.Mesajlarında da herkes beni suçluyor dedin diğer suçlayanlar kim söyler misin?

pelın_

işten cıkmadı henüz

----------Eklendi @ 00:47:53 ---------- Yazıldı @ 00:44:38 ----------

bu olayı buraya taşıman okadar saçmakı.
sana msj dada dedim dimi Murat ben kimseyı şikayet etmedim hatta evet tuğbayla aramı zkotu ve herkes benden bildi benim şikayet ettgımı düşündler ama ben yağmadım bunu herkes bılsın
ben sabahtan berı tek kelıme etmedım bu konuyu buraya tasıman çok yersız sen geldın bana sordun bende cvp verdım bukadar basıt

konunun acılmasını ıstemıyorum
sabahtan berı cektıgım stres yeter bana
derdı olan arkamdan konusmasın yüzüme desın pm atsın
konuyu acma murat sakın acma sana da kızarım
yeter yaa bu nedır

laf sokmasın kımse bana bsey varsa pm atılsın
murat lütfen kapa konuyu .

pelın_

sabahtan beri yeter ama ben Murat senin beni suçladıgını sölemedım hatta oo ara Pınarla konusuyodum ve sen ilk msj DA san abişey osrcam dedıgınde dedım kı Pıara bak muratta ben şikayet ettım sancak dedım ama lanet olsun kı şuanda pişmanım keşkede tseydım arkadaş ben bıdaha sölüyorum kimseyı şikayet etmedim kimseyıde suçlamadım
Murat senle msjlaştık konuştuk dımı şimdi olayı nıye büyüyttun anlamıyorum
ne sana nede bı başkasına lafım yok
kiö şikayet ettıyse adam gıbı çıksın sölesın o halde kımsede benden bılmesın yeter