fullwar Üye coolasker54' Alıntı: Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik. Selamun Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Selam sana gecenin karamsarı.
coolasker54' Alıntı: Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik. Selamun Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Selam sana gecenin karamsarı.
minoo Üye İşte bu ya işte bu vallahi şu anki ruh halimi bildiğin ortaya koydu! Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik. Genişletmek için tıkla ...
İşte bu ya işte bu vallahi şu anki ruh halimi bildiğin ortaya koydu! Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik. Genişletmek için tıkla ...
fullwar Üye haltie' Alıntı: gelde uyu şimdi çakinin gelini Genişletmek için tıkla ... Aha aynen bu smiley şu an beni yansıtıyor. Neyse ben koltuğun altındayım. Gece gece uykumu açtın ya. Yandaki abiye acıdım.
haltie' Alıntı: gelde uyu şimdi çakinin gelini Genişletmek için tıkla ... Aha aynen bu smiley şu an beni yansıtıyor. Neyse ben koltuğun altındayım. Gece gece uykumu açtın ya. Yandaki abiye acıdım.
EroL Emekli Yönetici haltie' Alıntı: hacı ver bir şarkı dinleyeyim ölümler çıplak gelir kadar eski olmasın ama Genişletmek için tıkla ... gözünden de bişey kaçmıyor haa
haltie' Alıntı: hacı ver bir şarkı dinleyeyim ölümler çıplak gelir kadar eski olmasın ama Genişletmek için tıkla ... gözünden de bişey kaçmıyor haa
haltie Üye fullwar' Alıntı: Aha aynen bu smiley şu an beni yansıtıyor. Neyse ben koltuğun altındayım. Gece gece uykumu açtın ya. Yandaki abiye acıdım. Genişletmek için tıkla ... uykum kaçsa iyi evlilikten soğudum EroL' Alıntı: gözünden de bişey kaçmıyor haa Genişletmek için tıkla ... takipteyiz reyiz erol yok mu güvenlik kamerası linki sağ sol aşağı yukarı yapalım biraz
fullwar' Alıntı: Aha aynen bu smiley şu an beni yansıtıyor. Neyse ben koltuğun altındayım. Gece gece uykumu açtın ya. Yandaki abiye acıdım. Genişletmek için tıkla ... uykum kaçsa iyi evlilikten soğudum EroL' Alıntı: gözünden de bişey kaçmıyor haa Genişletmek için tıkla ... takipteyiz reyiz erol yok mu güvenlik kamerası linki sağ sol aşağı yukarı yapalım biraz
minoo Üye haltie' Alıntı: erol yok mu güvenlik kamerası linki sağ sol aşağı yukarı yapalım biraz Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: erol yok mu güvenlik kamerası linki sağ sol aşağı yukarı yapalım biraz Genişletmek için tıkla ...
EroL Emekli Yönetici Güvenlik kameraları mazide kaldı Halit gün geçtikçe ilerletiyorum. Mesela çek sağ elle yazarken sol elle ne yaptığını görüyorum şuan.
Güvenlik kameraları mazide kaldı Halit gün geçtikçe ilerletiyorum. Mesela çek sağ elle yazarken sol elle ne yaptığını görüyorum şuan.
haltie Üye saat 12yi geçti paylaşımlar +13 olabilir ----------Eklendi @ 00:37:46 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ---------- EroL' Alıntı: Güvenlik kameraları mazide kaldı Halit gün geçtikçe ilerletiyorum. Mesela çek sağ elle yazarken sol elle ne yaptığını görüyorum şuan. Genişletmek için tıkla ... o değil petshopu unutamıyorum sanırım rihanna oldu daha sonra o kız
saat 12yi geçti paylaşımlar +13 olabilir ----------Eklendi @ 00:37:46 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ---------- EroL' Alıntı: Güvenlik kameraları mazide kaldı Halit gün geçtikçe ilerletiyorum. Mesela çek sağ elle yazarken sol elle ne yaptığını görüyorum şuan. Genişletmek için tıkla ... o değil petshopu unutamıyorum sanırım rihanna oldu daha sonra o kız
EroL Emekli Yönetici harbiden onun gibisini görmedim ben daha yaa o ilk ve sondu tam bize denk geldi kaderin cilvesi işte
fullwar Üye haltie' Alıntı: saat 12yi geçti paylaşımlar +13 olabilir ----------Eklendi @ 00:37:46 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ---------- o değil petshopu unutamıyorum sanırım rihanna oldu daha sonra o kız Genişletmek için tıkla ... Pegi Info ve ESRB senin mesajlara el atmalı. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haltie' Alıntı: saat 12yi geçti paylaşımlar +13 olabilir ----------Eklendi @ 00:37:46 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ---------- o değil petshopu unutamıyorum sanırım rihanna oldu daha sonra o kız Genişletmek için tıkla ... Pegi Info ve ESRB senin mesajlara el atmalı. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız