Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... saol metin bende ıyıyım cok sukur aslında kötüyüm ama ıyıym
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... saol metin bende ıyıyım cok sukur aslında kötüyüm ama ıyıym
Tuba.Erva Üye http://www.maxicep.com/konu-disi/maxicep-anket-kullandiginiz-telefon-modellerini-yazin-574622.html su konuda fırca yıycem dıye korkuyorum cıktıgmda söylenırlerse arkamdan laf ettırmeyn lütfen
http://www.maxicep.com/konu-disi/maxicep-anket-kullandiginiz-telefon-modellerini-yazin-574622.html su konuda fırca yıycem dıye korkuyorum cıktıgmda söylenırlerse arkamdan laf ettırmeyn lütfen
SHS Üye iyi geceler abi pai pai? Tuba için iyi geceler çevirmesi mi? tamam tuba fırça atanı fırçalarım
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler abi pai pai? Tuba için iyi geceler çevirmesi mi? tamam tuba fırça atanı fırçalarım Genişletmek için tıkla ... evet lafımı caldı alii teşekkür ederim
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler abi pai pai? Tuba için iyi geceler çevirmesi mi? tamam tuba fırça atanı fırçalarım Genişletmek için tıkla ... evet lafımı caldı alii teşekkür ederim
SHS Üye baktım konuya bişey olmaz takmadılar bile, asıl konuyu açana taktım ben, heryerde aynı konuyu açmış, 20tel kullanmış, 2tane yazana bu kadar mı diyor?
baktım konuya bişey olmaz takmadılar bile, asıl konuyu açana taktım ben, heryerde aynı konuyu açmış, 20tel kullanmış, 2tane yazana bu kadar mı diyor?
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: baktım konuya bişey olmaz takmadılar bile, asıl konuyu açana taktım ben, heryerde aynı konuyu açmış, 20tel kullanmış, 2tane yazana bu kadar mı diyor? Genişletmek için tıkla ... hadı yaa dıkkat etmedım hıc msj kasıyo desene
- SerkeŞ -' Alıntı: baktım konuya bişey olmaz takmadılar bile, asıl konuyu açana taktım ben, heryerde aynı konuyu açmış, 20tel kullanmış, 2tane yazana bu kadar mı diyor? Genişletmek için tıkla ... hadı yaa dıkkat etmedım hıc msj kasıyo desene
By_GaBLiN Üye Max 10 Kişi yazmış ----------Eklendi @ 01:14:50 ---------- Yazıldı @ 01:14:04 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Bu kitaptan bi türlü kurtulamıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... Hangi kitapmış o söyle bana okuyum özetini anlatayım
Max 10 Kişi yazmış ----------Eklendi @ 01:14:50 ---------- Yazıldı @ 01:14:04 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Bu kitaptan bi türlü kurtulamıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... Hangi kitapmış o söyle bana okuyum özetini anlatayım
Tuba.Erva Üye bsey yaptgmz yok yaaa ben yatcam ama brazdan sıkntıdan önume gelene dalıyorum bu ara cıksam iyi olcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu iyi geldi hadı iyi geceler
bsey yaptgmz yok yaaa ben yatcam ama brazdan sıkntıdan önume gelene dalıyorum bu ara cıksam iyi olcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu iyi geldi hadı iyi geceler
vapur dumanı Üye BİR GÜN DAVİD NİCHOLLS YAZARII.TAM BİR MELANKOLİK YAHU ADAM..RUHUM KARARDI AMA BİR O KADARDA MUHTEŞEM
BİR GÜN DAVİD NİCHOLLS YAZARII.TAM BİR MELANKOLİK YAHU ADAM..RUHUM KARARDI AMA BİR O KADARDA MUHTEŞEM
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: bsey yaptgmz yok yaaa ben yatcam ama brazdan sıkntıdan önume gelene dalıyorum bu ara cıksam iyi olcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu iyi geldi hadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Bak facebookta görüyor burada da yapıyor gördüm işte küçük a nın içinde büyük A yı benden kaçmaz küçükken çok havuç yidim ben
Tuba.Erva' Alıntı: bsey yaptgmz yok yaaa ben yatcam ama brazdan sıkntıdan önume gelene dalıyorum bu ara cıksam iyi olcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh bu iyi geldi hadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Bak facebookta görüyor burada da yapıyor gördüm işte küçük a nın içinde büyük A yı benden kaçmaz küçükken çok havuç yidim ben