devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen niye gitmedin, istanbulda olupta bu buluşma kaçar mı? Genişletmek için tıkla ... ben cumartesi günü gidemem pazar olursa giderim ama bir gün mutlaka
- SerkeŞ -' Alıntı: sen niye gitmedin, istanbulda olupta bu buluşma kaçar mı? Genişletmek için tıkla ... ben cumartesi günü gidemem pazar olursa giderim ama bir gün mutlaka
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Iyi valla gülme krızıne gırcem burda Genişletmek için tıkla ... anlat hepbaraber gülek yav
pelın_' Alıntı: Iyi valla gülme krızıne gırcem burda Genişletmek için tıkla ... anlat hepbaraber gülek yav
Navy Blue Üye Hayde gidelum hayde hay haydeee Bugün çok keyifliyim Hacı kim cevap verirse artık bana Vermezsenizde vermeyin yahu [video=youtube;2QwFqHVSGLo]http://www.youtube.com/watch?v=2QwFqHVSGLo[/video]
Hayde gidelum hayde hay haydeee Bugün çok keyifliyim Hacı kim cevap verirse artık bana Vermezsenizde vermeyin yahu [video=youtube;2QwFqHVSGLo]http://www.youtube.com/watch?v=2QwFqHVSGLo[/video]
vapur dumanı Üye şu andaa dişlerimin arasındaaaa ----------Eklendi @ 01:51:48 ---------- Yazıldı @ 01:51:28 ---------- şimdi yemek borumdaaaa ----------Eklendi @ 01:52:05 ---------- Yazıldı @ 01:51:48 ---------- ve miğdemde olmalı
şu andaa dişlerimin arasındaaaa ----------Eklendi @ 01:51:48 ---------- Yazıldı @ 01:51:28 ---------- şimdi yemek borumdaaaa ----------Eklendi @ 01:52:05 ---------- Yazıldı @ 01:51:48 ---------- ve miğdemde olmalı
EroL Emekli Yönetici Künefe yemeyeli 5-6 sene oldu galiba Hatayda yemiştim en son : senin şuan yediğine benzemez
vapur dumanı Üye EroL' Alıntı: Künefe yemeyeli 5-6 sene oldu galiba Hatayda yemiştim en son : senin şuan yediğine benzemez Genişletmek için tıkla ... 5-6 senemiii??Çok şey kaçırıyosun biliyosun dimi?Geçtiğimiz bayramda yedim hatayda bende..
EroL' Alıntı: Künefe yemeyeli 5-6 sene oldu galiba Hatayda yemiştim en son : senin şuan yediğine benzemez Genişletmek için tıkla ... 5-6 senemiii??Çok şey kaçırıyosun biliyosun dimi?Geçtiğimiz bayramda yedim hatayda bende..