Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

yorulduk valla.Hatta ben hastaydım bir de Hem onlar daha küçükler abisi..Tabi ben de o gurubun en yaşlısı olarak gurulanabilirim.Üstelik çalışıyorum şu anda..Düşün yani..ama maratona bile katılabilirim

EroL

Emekli Yönetici
Şuanda çalışıyomusun ?

EroL

Emekli Yönetici
Editörmüsün sen

EroL

Emekli Yönetici
haaaa iş yerindesin anladım kahve içe saatim gelmiş benim bende çalışıyorum şuan ama evimde

Tepkiler: vapur dumanı
haaaa iş yerindesin anladım kahve içe saatim gelmiş benim bende çalışıyorum şuan ama evimde

şanslısın..Nerde çalışıyo olabilirimki bu saatte Sen kahveni iç,afiyet olsun ama rica ediyorum bana içecek hiç bi şeyden bahsetme..
Bu saatte ne işi yapıyosun ki evde? düşünemiyorum.Beyin hücrelerim uyku modunda

EroL

Emekli Yönetici
Karanlık işler yapıyorum ben Sabah bira içerken hiç :Kus: yapmıyor gibiydin :
:Kus
:kus:
:
bundan

Karanlık işler yapıyorum ben Sabah bira içerken hiç :Kus: yapmıyor gibiydin :
Karanlık işler dedin aklıma ne geldi bak şimdi.Orta okuldayım..Seneleeeeeer seneler evveldi
Neyse bi hocamız vardı sorusunu bilemeyince baban ne iş yapıyo senin diye soruyodu nedense..Ve bir gün bana da yöneldi bu soru..Ve bende karanlık işler çeviriyo hocaaam demiştim..Ama gayet ciddi söyledim bunu...O yüz ifadesinin resmini çekmek isterdimm
O günden sonra kimseye sormadı bir daha
Ya daha devam ederim de çok karıştırdık ondan yoksaaa küp derler bana

delrico

Emekli Yönetici
karanlık işler derken

EroL

Emekli Yönetici

Öyle bi dedinki eski tarkan filmlerindeki ses çınladı kulaklarımda
Ve derken aylar ayları yıllar yılları kovaladı...
karanlık işler derken

Oda karanlık ya şimdi, yaptığım işle birleşince karanlık bir iş oluyo

Tepkiler: delrico ve vapur dumanı

delrico

Emekli Yönetici
karanlıkta çalışmayın lütfen

EroL

Emekli Yönetici
Siyasi mesajmı veriyon İbrahim
Ya Vapur Dumanı Nickli arkadaşım, sen komşusunun çocuğuna aşık olan, onun resimlerini çeken hanfendi değilmisin ? oydun dimi ?

Ya Vapur Dumanı Nickli arkadaşım, sen komşusunun çocuğuna aşık olan, onun resimlerini çeken hanfendi değilmisin ? oydun dimi ?
kiiim tanımam bile kendisini kimse o hanfendi boşveeer..Unut gitsin onu..
Hem sen niye sordunki onu?

EroL

Emekli Yönetici
Tamam sormadım farzet

delrico

Emekli Yönetici

yok be erol ne siyasi mesajı

SHS

Üye
iyi geceler, iyi sohbetler

saolun sizde iyi forumlar e kimse yokmu bu ne yaw mileti istanbul buluşmasında cok yormussunuz kaç gündür yoklar