yasin-48 Üye öyledir bende karamsar birisiyim bi şey yapınca bırakıyorum sadece o sekilde akıp gitmesini istiyorum düzelmesi için hiç bi şey yapmıyorum
öyledir bende karamsar birisiyim bi şey yapınca bırakıyorum sadece o sekilde akıp gitmesini istiyorum düzelmesi için hiç bi şey yapmıyorum
DiaBLoS Admin Hoşbulduk . . Hepinize iyi geceler . Bende durgunluk başladı . Yine başladık şu gıcık pazartesi gününe . Allah yardım etsin . . .
Hoşbulduk . . Hepinize iyi geceler . Bende durgunluk başladı . Yine başladık şu gıcık pazartesi gününe . Allah yardım etsin . . .
federico2424 Üye su an tan ft serdar ortaç benim gbi olmayacak.parcasını dinlyorum harbidn bomba parça
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap devran_34' Alıntı: iyi geceler iyi uykular kendine iyi bak kimse bulaşma iyi geçin herkesle iyi ol Genişletmek için tıkla ... teşekkürler devran mesajını şimdi gördüm sağolasın
devran_34' Alıntı: iyi geceler iyi uykular kendine iyi bak kimse bulaşma iyi geçin herkesle iyi ol Genişletmek için tıkla ... teşekkürler devran mesajını şimdi gördüm sağolasın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Iyi geceler (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... murat senin mesajların neden böyle çıkıyor arası bomboş
greenmile' Alıntı: Iyi geceler (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... murat senin mesajların neden böyle çıkıyor arası bomboş