minoo Üye TheM-CK' Alıntı: Yok mu la o hayırsız. Genişletmek için tıkla ... Az önce gördüm açıktı gelir şmdi Kaçta uyandın
TheM-CK' Alıntı: Yok mu la o hayırsız. Genişletmek için tıkla ... Az önce gördüm açıktı gelir şmdi Kaçta uyandın
coolasker54 Üye Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce Bir yer var; biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Selamun Aleyküm Gececiler.
Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce Bir yer var; biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Selamun Aleyküm Gececiler.
__piranha__ Üye coolasker54' Alıntı: Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce Bir yer var; biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Selamun Aleyküm Gececiler. Genişletmek için tıkla ... muhteşem bir giriş yaptın hoşgeldin aleyküm selam
coolasker54' Alıntı: Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce Bir yer var; biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Selamun Aleyküm Gececiler. Genişletmek için tıkla ... muhteşem bir giriş yaptın hoşgeldin aleyküm selam
coolasker54 Üye m.aker' Alıntı: muhteşem bir giriş yaptın hoşgeldin aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Çok hoşlar gördük bunun gibisini asla. Hoşbulduk
m.aker' Alıntı: muhteşem bir giriş yaptın hoşgeldin aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Çok hoşlar gördük bunun gibisini asla. Hoşbulduk
__piranha__ Üye minoo' Alıntı: Ooo Murat biz onu günlerdir yapıyoruz Metin geldi Genişletmek için tıkla ... ben de günlerdir yapıyorum havan kime güzelim
minoo' Alıntı: Ooo Murat biz onu günlerdir yapıyoruz Metin geldi Genişletmek için tıkla ... ben de günlerdir yapıyorum havan kime güzelim
bebe_ruhi Üye ruhun mu ates ,yoksa bu gozler mi alevden ? Yahu yokmu asik olabilecgim biri ...... Offf ulan ne xaman buraya varim yazsam hep yalnizligim tokat gibi carpiyor suratima
ruhun mu ates ,yoksa bu gozler mi alevden ? Yahu yokmu asik olabilecgim biri ...... Offf ulan ne xaman buraya varim yazsam hep yalnizligim tokat gibi carpiyor suratima