vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Hahah hemen reklam.d (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... yok beee biz ablanız sayılırız.HEm aynı ortamdayız.Namussunuz sayılırız.Siz koruyacanız bizi
greenmile' Alıntı: Hahah hemen reklam.d (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... yok beee biz ablanız sayılırız.HEm aynı ortamdayız.Namussunuz sayılırız.Siz koruyacanız bizi
__piranha__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: _kaptan_murat_ olsa daha güzel Genişletmek için tıkla ... içinde murat geçsin istemiyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: _kaptan_murat_ olsa daha güzel Genişletmek için tıkla ... içinde murat geçsin istemiyorum
vapur dumanı Üye m.aker' Alıntı: kız lafını demeyin bana aklıma bazı olaylar geliyor sinirlerim oynuyor Genişletmek için tıkla ... deme dedin diyemiyorum ama merak da ediyorum
m.aker' Alıntı: kız lafını demeyin bana aklıma bazı olaylar geliyor sinirlerim oynuyor Genişletmek için tıkla ... deme dedin diyemiyorum ama merak da ediyorum
__piranha__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben giderken ne dicen hangi temennide buluncan merak ettim Genişletmek için tıkla ... aklımda güzel şeyler var ----------Eklendi @ 03:11:44 ---------- Yazıldı @ 03:10:47 ---------- vapur dumanı' Alıntı: deme dedin diyemiyorum ama merak da ediyorum Genişletmek için tıkla ... standart ilişki durumu aldatıldım ve intikam alamıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: ben giderken ne dicen hangi temennide buluncan merak ettim Genişletmek için tıkla ... aklımda güzel şeyler var ----------Eklendi @ 03:11:44 ---------- Yazıldı @ 03:10:47 ---------- vapur dumanı' Alıntı: deme dedin diyemiyorum ama merak da ediyorum Genişletmek için tıkla ... standart ilişki durumu aldatıldım ve intikam alamıyorum
vapur dumanı Üye m.aker' Alıntı: aklımda güzel şeyler var ----------Eklendi @ 03:11:44 ---------- Yazıldı @ 03:10:47 ---------- standart ilişki durumu aldatıldım ve intikam alamıyorum Genişletmek için tıkla ... hmmm alma boşver.Onun seviyesine düşme bence..
m.aker' Alıntı: aklımda güzel şeyler var ----------Eklendi @ 03:11:44 ---------- Yazıldı @ 03:10:47 ---------- standart ilişki durumu aldatıldım ve intikam alamıyorum Genişletmek için tıkla ... hmmm alma boşver.Onun seviyesine düşme bence..
-efşan Üye vapur dumanı' Alıntı: yok beee biz ablanız sayılırız.HEm aynı ortamdayız.Namussunuz sayılırız.Siz koruyacanız bizi Genişletmek için tıkla ... ablaaa
vapur dumanı' Alıntı: yok beee biz ablanız sayılırız.HEm aynı ortamdayız.Namussunuz sayılırız.Siz koruyacanız bizi Genişletmek için tıkla ... ablaaa
__piranha__ Üye vapur dumanı' Alıntı: hmmm alma boşver.Onun seviyesine düşme bence.. Genişletmek için tıkla ... istesem de düşemiyorum şu an ama bi yandan aklımı oynatacağım beni onunla tanıştıranı yakalarsam oyacam ----------Eklendi @ 03:15:12 ---------- Yazıldı @ 03:14:04 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Temennici koy nickini güzel şeyler diyon Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı' Alıntı: hmmm alma boşver.Onun seviyesine düşme bence.. Genişletmek için tıkla ... istesem de düşemiyorum şu an ama bi yandan aklımı oynatacağım beni onunla tanıştıranı yakalarsam oyacam ----------Eklendi @ 03:15:12 ---------- Yazıldı @ 03:14:04 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Temennici koy nickini güzel şeyler diyon Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye m.aker' Alıntı: istesem de düşemiyorum şu an ama bi yandan aklımı oynatacağım beni onunla tanıştıranı yakalarsam oyacam ----------Eklendi @ 03:15:12 ---------- Yazıldı @ 03:14:04 ---------- Genişletmek için tıkla ... yahu tanıştıranın suçu ne gözün yokmuydu da boş veeer takılma.BEnce önemli olmamalı aldatmak aldatılmak...saçma bence takılmaya değmez
m.aker' Alıntı: istesem de düşemiyorum şu an ama bi yandan aklımı oynatacağım beni onunla tanıştıranı yakalarsam oyacam ----------Eklendi @ 03:15:12 ---------- Yazıldı @ 03:14:04 ---------- Genişletmek için tıkla ... yahu tanıştıranın suçu ne gözün yokmuydu da boş veeer takılma.BEnce önemli olmamalı aldatmak aldatılmak...saçma bence takılmaya değmez
__piranha__ Üye vapur dumanı' Alıntı: yahu tanıştıranın suçu ne gözün yokmuydu da boş veeer takılma.BEnce önemli olmamalı aldatmak aldatılmak...saçma bence takılmaya değmez Genişletmek için tıkla ... zaten çok merak ediyordum neyimi beğeniyo diye
vapur dumanı' Alıntı: yahu tanıştıranın suçu ne gözün yokmuydu da boş veeer takılma.BEnce önemli olmamalı aldatmak aldatılmak...saçma bence takılmaya değmez Genişletmek için tıkla ... zaten çok merak ediyordum neyimi beğeniyo diye
vapur dumanı Üye m.aker' Alıntı: zaten çok merak ediyordum neyimi beğeniyo diye Genişletmek için tıkla ... beğenmiş ama çabuk geçmiş beğenisi.Ne varki bunda..
m.aker' Alıntı: zaten çok merak ediyordum neyimi beğeniyo diye Genişletmek için tıkla ... beğenmiş ama çabuk geçmiş beğenisi.Ne varki bunda..
__piranha__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: görüşürüz bay Genişletmek için tıkla ... eğer ben dönmeden uyursan diye diyorum sen de rüyanda miami plajını gör
- SerkeŞ -' Alıntı: görüşürüz bay Genişletmek için tıkla ... eğer ben dönmeden uyursan diye diyorum sen de rüyanda miami plajını gör