devran_34 Üye pelın_' Alıntı: bende kaçar İyi geceler toptan Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hemserim ----------Eklendi @ 01:54:47 ---------- Yazıldı @ 01:54:32 ---------- haydaravısyon' Alıntı: filler şikat bile etmiyor Genişletmek için tıkla ... ormanı yıkan babammı ??
pelın_' Alıntı: bende kaçar İyi geceler toptan Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hemserim ----------Eklendi @ 01:54:47 ---------- Yazıldı @ 01:54:32 ---------- haydaravısyon' Alıntı: filler şikat bile etmiyor Genişletmek için tıkla ... ormanı yıkan babammı ??
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: bende kaçar İyi geceler toptan Genişletmek için tıkla ... unutma hep gülümsüyoruz
mstf_l Üye pelın_' Alıntı: bende kaçar İyi geceler toptan Genişletmek için tıkla ... İyi geceler pelin abla bende mi gitsem yarın ders var sabah daha utu yapacam
pelın_' Alıntı: bende kaçar İyi geceler toptan Genişletmek için tıkla ... İyi geceler pelin abla bende mi gitsem yarın ders var sabah daha utu yapacam
haydaravısyon Üye devran_34' Alıntı: iyi geceler hemserim ----------Eklendi @ 01:54:47 ---------- Yazıldı @ 01:54:32 ---------- ormanı yıkan babammı ?? Genişletmek için tıkla ... oramandaki dogal olarak yıkılması gereken agaçları filler yıkıyor. insanlar ise agaçlara tecavuz ediyor.
devran_34' Alıntı: iyi geceler hemserim ----------Eklendi @ 01:54:47 ---------- Yazıldı @ 01:54:32 ---------- ormanı yıkan babammı ?? Genişletmek için tıkla ... oramandaki dogal olarak yıkılması gereken agaçları filler yıkıyor. insanlar ise agaçlara tecavuz ediyor.
-efşan Üye yok ağa ufak bir sorun yaşıyorum. ----------Eklendi @ 02:37:40 ---------- Yazıldı @ 02:36:58 ---------- vapur dumanı' Alıntı: sen varsın canım.ondan eminim Genişletmek için tıkla ... varım tabi.
yok ağa ufak bir sorun yaşıyorum. ----------Eklendi @ 02:37:40 ---------- Yazıldı @ 02:36:58 ---------- vapur dumanı' Alıntı: sen varsın canım.ondan eminim Genişletmek için tıkla ... varım tabi.
__piranha__ Üye millet nick arıyorum önerisi olan? ----------Eklendi @ 02:40:55 ---------- Yazıldı @ 02:39:52 ---------- TheM-CK' Alıntı: yok ağa ufak bir sorun yaşıyorum. ----------Eklendi @ 02:37:40 ---------- Yazıldı @ 02:36:58 ---------- varım tabi. Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş ne sorunu
millet nick arıyorum önerisi olan? ----------Eklendi @ 02:40:55 ---------- Yazıldı @ 02:39:52 ---------- TheM-CK' Alıntı: yok ağa ufak bir sorun yaşıyorum. ----------Eklendi @ 02:37:40 ---------- Yazıldı @ 02:36:58 ---------- varım tabi. Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş ne sorunu
SHS Üye bilmemki kardeşim, canın ne istiyorsa koy. ----------Eklendi @ 02:42:12 ---------- Yazıldı @ 02:41:24 ---------- murat
bilmemki kardeşim, canın ne istiyorsa koy. ----------Eklendi @ 02:42:12 ---------- Yazıldı @ 02:41:24 ---------- murat
-efşan Üye greenmile' Alıntı: Nick mesela (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... Bi rahat dur yahu.
greenmile' Alıntı: Nick mesela (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... Bi rahat dur yahu.