Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

mstf_l

Üye
ya bu durumun düzelme şansı,ihtimali yok...bayadır var bu konu gündemde..Sadece evden ayrılma olayını bahara ertelemişlerdi.Annem git demiş.Aradı bu sabah beni.Pazara plan yapma dei.falan filan işte

Bence evde kal babanla vedalasırsın bi son kez

ya bu durumun düzelme şansı,ihtimali yok...bayadır var bu konu gündemde..Sadece evden ayrılma olayını bahara ertelemişlerdi.Annem git demiş.Aradı bu sabah beni.Pazara plan yapma dei.falan filan işte

şimdi ilk önce
sen onlarla olduğun için durumu en iyi sen bilirsin

pelın_

Kuzum ben olayı tam anlamıyla bıldıgım için bence ewde kalmalısın
senıde anlıyorum amaa evde kalamm dıyosan kalk bize gel

-efşan

Üye
Esra kal tabikide.

Tepkiler: vapur dumanı

Cok kotu bi duygu olsa gerek.. Ben olsam ikisinin de yaninda durmam.. Bizimkilerde bi ara baya ciddi ayrilmayi dusunuyolardi yuzlerine soyledim ayrilirsaniz benden bi hayir beklemeyin diye..

Tepkiler: vapur dumanı ve devran_34
Sanki olume gidiyo helallik alsin bide

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

Tepkiler: devran_34

Cok kotu bi duygu olsa gerek.. Ben olsam ikisinin de yaninda durmam.. Bizimkilerde bi ara baya ciddi ayrilmayi dusunuyolardi yuzlerine soyledim ayrilirsaniz benden bi hayir beklemeyin diye..

tam benlik ayrılırsalar sokakda yatarım

sağ kulağım ölücem galba

Allaha sukur oyle bi sorunum olmadi lafi bile gecmedi ufakken tabi cok daha zor bi durum

A.selam lutfullah h.geldin

sebep ney peki ayrılmaları için ?

Oğuzhan

Üye
yillar suren evliklerin bitmesi cok tuhaf gelir bana mesela 20 yil birlikte yasayip anlasmissin ama sonra anlasamiyosun herkes icin zor bir durum bu

Anladim.Tabiki evi ayirirken yanlarinda olmalisin eger konusmuyorlarsa falan gerekir bence.Ama anlasmali bosanmaysa gerekte olmayabilir

ya araları çok iyi şiddetli bi kavga yok kesinlikle aralarında..hatta gülüyolardı bu akşam..ööle gerginlik yokda ben dayanamıyorum sadece.Biri bişi dese öüüğğğğ diye başlıyorum ağlamaya..