pelın_ TheM-CK' Alıntı: Hoşbulduk. ya telefon kapandı dakikalarca net gelmedi. şimdi de çok yavaş. Genişletmek için tıkla ... haha bende modemi uçurdum biraz önce kabloyu söktüm haha sonra benımde yeni geldi
TheM-CK' Alıntı: Hoşbulduk. ya telefon kapandı dakikalarca net gelmedi. şimdi de çok yavaş. Genişletmek için tıkla ... haha bende modemi uçurdum biraz önce kabloyu söktüm haha sonra benımde yeni geldi
SHS Üye defolup gideyimde birileri rahatça konuşsun, rahatsız olmadan.. İyi geceler, Allah rahatlık versin..
federico2424 Üye benim arkadasimda n 73 var ve tv seyretmek istyo.bend yardmci olucami söyldm ama benzer link bulamadm bana xardmci olurmusunuz ----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:25:48 ---------- neyse bu sefer uykum geldi sanirim
benim arkadasimda n 73 var ve tv seyretmek istyo.bend yardmci olucami söyldm ama benzer link bulamadm bana xardmci olurmusunuz ----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:25:48 ---------- neyse bu sefer uykum geldi sanirim
federico2424 Üye ynede saol. ----------Eklendi @ 04:33:03 ---------- Yazıldı @ 04:31:56 ---------- serkes n73 kullanyo ama yakalayamadm gtt
ynede saol. ----------Eklendi @ 04:33:03 ---------- Yazıldı @ 04:31:56 ---------- serkes n73 kullanyo ama yakalayamadm gtt
-efşan Üye vapur dumanı' Alıntı: ben hiç anlamam valla.bilsem ederdim Genişletmek için tıkla ... ben sana anlatayım sende ona
vapur dumanı' Alıntı: ben hiç anlamam valla.bilsem ederdim Genişletmek için tıkla ... ben sana anlatayım sende ona
federico2424 Üye kulaktan kulagami yani:-) ----------Eklendi @ 04:36:28 ---------- Yazıldı @ 04:34:28 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pelin sana ne oldu.tartismis gbisin.umararm xaniliyorumdur ----------Eklendi @ 04:39:49 ---------- Yazıldı @ 04:36:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: ben sana anlatayım sende ona Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
kulaktan kulagami yani:-) ----------Eklendi @ 04:36:28 ---------- Yazıldı @ 04:34:28 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pelin sana ne oldu.tartismis gbisin.umararm xaniliyorumdur ----------Eklendi @ 04:39:49 ---------- Yazıldı @ 04:36:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: ben sana anlatayım sende ona Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz