Berlin Boleyn halitkirli' Alıntı: bi soru laz eşcinsel bayana nedenir Genişletmek için tıkla ... ona nasıl bi soru ya hiçbi fikrim yok
halitkirli' Alıntı: bi soru laz eşcinsel bayana nedenir Genişletmek için tıkla ... ona nasıl bi soru ya hiçbi fikrim yok
haltie Üye Berlin Boleyn' Alıntı: ona nasıl bi soru ya hiçbi fikrim yok Genişletmek için tıkla ... lazbiyen iğrenç espri beklıyorum sizden kendiniz yazın ama --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: LazLez mi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Oha denir Genişletmek için tıkla ... oda oluyor
Berlin Boleyn' Alıntı: ona nasıl bi soru ya hiçbi fikrim yok Genişletmek için tıkla ... lazbiyen iğrenç espri beklıyorum sizden kendiniz yazın ama --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: LazLez mi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Oha denir Genişletmek için tıkla ... oda oluyor
Berlin Boleyn halitkirli' Alıntı: hani soru gelmedi ben sorcam bak Genişletmek için tıkla ... sen sor abi bakma bunlara Catty' Alıntı: Gözde senin bütün cümlelerinde bozukluk var ilk başta Berlin Boleyn Genişletmek için tıkla ... nevarmış ben ingiliz,alman kırmasıyım belki arslansem' Alıntı: İyi geceler selamlar arkadaşlar..Kimler var bakayım Genişletmek için tıkla ... ben varım
halitkirli' Alıntı: hani soru gelmedi ben sorcam bak Genişletmek için tıkla ... sen sor abi bakma bunlara Catty' Alıntı: Gözde senin bütün cümlelerinde bozukluk var ilk başta Berlin Boleyn Genişletmek için tıkla ... nevarmış ben ingiliz,alman kırmasıyım belki arslansem' Alıntı: İyi geceler selamlar arkadaşlar..Kimler var bakayım Genişletmek için tıkla ... ben varım
Berlin Boleyn nolsun ya semih hep aynı hayat ve ben ve gailesi.. sen nasılsın hoşgeldin demeyi unuttum kusura bakma..
nolsun ya semih hep aynı hayat ve ben ve gailesi.. sen nasılsın hoşgeldin demeyi unuttum kusura bakma..
Catty Emekli Yönetici Zaten hep öyledir hoş geldin diyene bişey denmez , hoş geldin demeyene bişey denir ! Ay sinir oldum kimseye iyilik yaramıyor...!
Zaten hep öyledir hoş geldin diyene bişey denmez , hoş geldin demeyene bişey denir ! Ay sinir oldum kimseye iyilik yaramıyor...!
arslansem Üye Ne kusuru yahu nolacak..Cadı nerde bizim gelmedi mi daha --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: galip gelmenin vermiş olduğu dayanılmaz sevincini yasıyorum Genişletmek için tıkla ... Derbi mi?
Ne kusuru yahu nolacak..Cadı nerde bizim gelmedi mi daha --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: galip gelmenin vermiş olduğu dayanılmaz sevincini yasıyorum Genişletmek için tıkla ... Derbi mi?
haltie Üye arslansem' Alıntı: Ne kusuru yahu nolacak..Cadı nerde bizim gelmedi mi daha --------------- Ekleme --------------- Derbi mi? Genişletmek için tıkla ... evet bu arada catyy sitem etmiş sana yanlış anlama var çözün o okunuyu
arslansem' Alıntı: Ne kusuru yahu nolacak..Cadı nerde bizim gelmedi mi daha --------------- Ekleme --------------- Derbi mi? Genişletmek için tıkla ... evet bu arada catyy sitem etmiş sana yanlış anlama var çözün o okunuyu