-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: haydar ne diyon yaw? Pelin ufak aksilik, önemli deil cengiz saol Genişletmek için tıkla ... ne demek canım benim.
- SerkeŞ -' Alıntı: haydar ne diyon yaw? Pelin ufak aksilik, önemli deil cengiz saol Genişletmek için tıkla ... ne demek canım benim.
SHS Üye haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber?
haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber?
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber? Genişletmek için tıkla ... ne bileyim yahu.
- SerkeŞ -' Alıntı: haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber? Genişletmek için tıkla ... ne bileyim yahu.
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber? Genişletmek için tıkla ... resim paylaşıyımda gör sen
- SerkeŞ -' Alıntı: haydar senin bilgisayarın N73 dimi ----------Eklendi @ 01:51:34 ---------- Yazıldı @ 01:49:48 ---------- cengiz bu ne murat nerde yaw? Pelin naber? Genişletmek için tıkla ... resim paylaşıyımda gör sen
__piranha__ Üye TheM-CK' Alıntı: acıktım Genişletmek için tıkla ... gel senle güzel bir yemek yiyelim
pelın_ ardinsira kostum dönersin diye kiyametler koptu, sen hic duymadin.. gece gündüz gecer hayalin gözümden günesim karardi, sen hic bilmedin..
ardinsira kostum dönersin diye kiyametler koptu, sen hic duymadin.. gece gündüz gecer hayalin gözümden günesim karardi, sen hic bilmedin..