haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: sabah erken kalkacağım işim var biraz Genişletmek için tıkla ... o paranın gözü kör olsun, Para için çalışmak gerekiyor
'TUĞ'' Alıntı: sabah erken kalkacağım işim var biraz Genişletmek için tıkla ... o paranın gözü kör olsun, Para için çalışmak gerekiyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: o paranın gözü kör olsun, Para için çalışmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- TheM-CK' Alıntı: Tuğ git artık. Genişletmek için tıkla ... hep haydarın yüzünden
haydaravısyon' Alıntı: o paranın gözü kör olsun, Para için çalışmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- TheM-CK' Alıntı: Tuğ git artık. Genişletmek için tıkla ... hep haydarın yüzünden
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun 20 lik diş mi
'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun 20 lik diş mi
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... şaka yahu gitme dur.
'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... şaka yahu gitme dur.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: abi peline inat gitme. Genişletmek için tıkla ... yok sabah kalkamıyorum. Yav beni lafa tutmayın
- SerkeŞ -' Alıntı: abi peline inat gitme. Genişletmek için tıkla ... yok sabah kalkamıyorum. Yav beni lafa tutmayın
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: yok sabah kalkamıyorum. Yav beni lafa tutmayın Genişletmek için tıkla ... git hadi gitt
'TUĞ'' Alıntı: yok sabah kalkamıyorum. Yav beni lafa tutmayın Genişletmek için tıkla ... git hadi gitt
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: geçmiş olsun 20 lik diş mi Genişletmek için tıkla ... 20lik dişmi kaldı haydar çürük var dolgu yaptıracağım
haydaravısyon' Alıntı: geçmiş olsun 20 lik diş mi Genişletmek için tıkla ... 20lik dişmi kaldı haydar çürük var dolgu yaptıracağım
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... Ben ne yaptım şimdi ----------Eklendi @ 01:34:45 ---------- Yazıldı @ 01:33:50 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: 20lik dişmi kaldı haydar çürük var dolgu yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... sen şimdi gidip uyuma zaten dişciye gittigin zaman, doktor seni uyutur.
'TUĞ'' Alıntı: şu an çalışmıyorum handar Başka işim var dişçiye gideceğim ----------Eklendi @ 01:30:15 ---------- Yazıldı @ 01:29:43 ---------- hep haydarın yüzünden Genişletmek için tıkla ... Ben ne yaptım şimdi ----------Eklendi @ 01:34:45 ---------- Yazıldı @ 01:33:50 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: 20lik dişmi kaldı haydar çürük var dolgu yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... sen şimdi gidip uyuma zaten dişciye gittigin zaman, doktor seni uyutur.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: geçmiş olsun abi. Genişletmek için tıkla ... sağol metin o kadar abartılacak bişey aslında
- SerkeŞ -' Alıntı: geçmiş olsun abi. Genişletmek için tıkla ... sağol metin o kadar abartılacak bişey aslında
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: maşallah hepiniz geriden geriden alıntı yapıyonuz Genişletmek için tıkla ... ileriden alıntı yapılmaz ki
- SerkeŞ -' Alıntı: maşallah hepiniz geriden geriden alıntı yapıyonuz Genişletmek için tıkla ... ileriden alıntı yapılmaz ki
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Tuğ birşey diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... özel bişeyse pm at