pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"]kim o benim suratıma su döken yav [/sıze] Genişletmek için tıkla ... 'tuğ'' Alıntı: [sıze=1]----------eklendi @ 01:01:20 ---------- yazıldı @ 01:00:45 ----------[/sıze] [color="ındigo"][sıze="2"] [/sıze][/color] Genişletmek için tıkla ... ben ben ben ben ben ben ben[/COLOR]
'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"]kim o benim suratıma su döken yav [/sıze] Genişletmek için tıkla ... 'tuğ'' Alıntı: [sıze=1]----------eklendi @ 01:01:20 ---------- yazıldı @ 01:00:45 ----------[/sıze] [color="ındigo"][sıze="2"] [/sıze][/color] Genişletmek için tıkla ... ben ben ben ben ben ben ben[/COLOR]
SHS Üye a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:06:54 ---------- Yazıldı @ 01:06:05 ---------- murat konu aç öyle anketli, sonuça göre hareket et
a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:06:54 ---------- Yazıldı @ 01:06:05 ---------- murat konu aç öyle anketli, sonuça göre hareket et
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bende fark ettım alıntı yapınca oluyo Genişletmek için tıkla ... alıntı yaparken karakter siliyorsundur ondan
pelın_' Alıntı: bende fark ettım alıntı yapınca oluyo Genişletmek için tıkla ... alıntı yaparken karakter siliyorsundur ondan
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: alıntı yaparken karakter siliyorsundur ondan Genişletmek için tıkla ... olabılır
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: abi mesajın altına koy Genişletmek için tıkla ... biliyorum
greenmile Üye - SerkeŞ -;4061851' Alıntı: a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:06:54 ---------- Yazıldı @ 01:06:05 ---------- murat konu aç öyle anketli, sonuça göre hareket et Genişletmek için tıkla ... O zamana kadar uykum kacar (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
- SerkeŞ -;4061851' Alıntı: a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:06:54 ---------- Yazıldı @ 01:06:05 ---------- murat konu aç öyle anketli, sonuça göre hareket et Genişletmek için tıkla ... O zamana kadar uykum kacar (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
-efşan Üye Ah! Eder düşer naaşım yerlere Yar yok ise yanımda yaşamak ne fayda Çiğ misal düşer yaşım, sellere Yar yok ise yanımda tebessüm ne fayda...
Ah! Eder düşer naaşım yerlere Yar yok ise yanımda yaşamak ne fayda Çiğ misal düşer yaşım, sellere Yar yok ise yanımda tebessüm ne fayda...
SHS Üye bişey farkettim çok ezik benim yazılar, hepiniz renklisiniz ----------Eklendi @ 01:12:58 ---------- Yazıldı @ 01:11:57 ---------- hoşgeldin cengiz giriş süper
bişey farkettim çok ezik benim yazılar, hepiniz renklisiniz ----------Eklendi @ 01:12:58 ---------- Yazıldı @ 01:11:57 ---------- hoşgeldin cengiz giriş süper
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bişey farkettim çok ezik benim yazılar, hepiniz renklisiniz Genişletmek için tıkla ... Evete herkes renkli
- SerkeŞ -' Alıntı: bişey farkettim çok ezik benim yazılar, hepiniz renklisiniz Genişletmek için tıkla ... Evete herkes renkli