devran_34 Üye bügün ben gidiyorum kimse sakın ben gidince konuşmasın bu zamana kadar sustunuz hayırlı forumlar iyi uykular tatlı rüyalar allah rahatlık versin herkese rüyanızda beni görmeniz dileği ile ... öptüm hepinizi
bügün ben gidiyorum kimse sakın ben gidince konuşmasın bu zamana kadar sustunuz hayırlı forumlar iyi uykular tatlı rüyalar allah rahatlık versin herkese rüyanızda beni görmeniz dileği ile ... öptüm hepinizi
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"][/sıze] Genişletmek için tıkla ... su yokmu şunun yüzüne su dökelım bı uyanda gel[/COLOR]
'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"][/sıze] Genişletmek için tıkla ... su yokmu şunun yüzüne su dökelım bı uyanda gel[/COLOR]
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: abi hoşgeldin nerdesin kaç gündür Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk metin Sağolasın ben hergün bi mesaj yazıyorumda siz görmüyorsunuz galiba burdayim yaa nerde olacam Başka uykum geliyor yatıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: abi hoşgeldin nerdesin kaç gündür Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk metin Sağolasın ben hergün bi mesaj yazıyorumda siz görmüyorsunuz galiba burdayim yaa nerde olacam Başka uykum geliyor yatıyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bu mesajda Nokia c7-00 ile yazılmıştır ----------Eklendi @ 00:59:42 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uyuma abi Genişletmek için tıkla ... sabah erken kalkacağım işim var metin
bu mesajda Nokia c7-00 ile yazılmıştır ----------Eklendi @ 00:59:42 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uyuma abi Genişletmek için tıkla ... sabah erken kalkacağım işim var metin
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"]bu mesajda nokia c7-00 ile yazılmıştır [/sıze] Genişletmek için tıkla ... 'tuğ'' Alıntı: [sıze=1]----------eklendi @ 00:59:42 ---------- yazıldı @ 00:58:45 ----------[/sıze] [color="ındigo"][sıze="2"] sabah erken kalkacağım işim var metin[/sıze][/color] Genişletmek için tıkla ... kıskanç[/COLOR]
'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"]bu mesajda nokia c7-00 ile yazılmıştır [/sıze] Genişletmek için tıkla ... 'tuğ'' Alıntı: [sıze=1]----------eklendi @ 00:59:42 ---------- yazıldı @ 00:58:45 ----------[/sıze] [color="ındigo"][sıze="2"] sabah erken kalkacağım işim var metin[/sıze][/color] Genişletmek için tıkla ... kıskanç[/COLOR]
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kim o benim suratıma su döken yav ----------Eklendi @ 01:01:20 ---------- Yazıldı @ 01:00:45 ---------- pelın_' Alıntı: kıskanç Genişletmek için tıkla ...
kim o benim suratıma su döken yav ----------Eklendi @ 01:01:20 ---------- Yazıldı @ 01:00:45 ---------- pelın_' Alıntı: kıskanç Genişletmek için tıkla ...