devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Benim çok yakın bı arkadaşımn goğum gunu ona Genişletmek için tıkla ... hemşerim nasılsın ne yapıyon bu arkadaşın(vapur dumanı) ağlatacak beni gece gece
pelın_' Alıntı: Benim çok yakın bı arkadaşımn goğum gunu ona Genişletmek için tıkla ... hemşerim nasılsın ne yapıyon bu arkadaşın(vapur dumanı) ağlatacak beni gece gece
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Iyi hemşerim uyumak üzereyim bende onu merakettım bı bakıyım dedım zaten Genişletmek için tıkla ... keşke diye bi konu açmış o keşkeler yokmu hepsinde bir BAHENE bahane demişken bir çin atasözü BAHANEDE GÖT GİBİ HERKESDE BULUNUR
pelın_' Alıntı: Iyi hemşerim uyumak üzereyim bende onu merakettım bı bakıyım dedım zaten Genişletmek için tıkla ... keşke diye bi konu açmış o keşkeler yokmu hepsinde bir BAHENE bahane demişken bir çin atasözü BAHANEDE GÖT GİBİ HERKESDE BULUNUR
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Biraz acık olmadımı o Genişletmek için tıkla ... allah kahretmesin bu çinlileri ben ne yapıyım ÇİNCE işte
pelın_' Alıntı: Biraz acık olmadımı o Genişletmek için tıkla ... allah kahretmesin bu çinlileri ben ne yapıyım ÇİNCE işte
devran_34 Üye greenmile' Alıntı: Selam (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... as selam hoş geldin
greenmile' Alıntı: Selam (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... as selam hoş geldin
pelın_ greenmile' Alıntı: Selam (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... hoş geldin murat nasılsın
greenmile' Alıntı: Selam (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... hoş geldin murat nasılsın
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çinlilerle aram çok iyidir daha böyle bir sürü var buda var Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun yaprakları yine de yere dökülür. buda var Balık mı arıyorsun ağaca tırmanma çince işte balık nerde ağaç nerde
pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çinlilerle aram çok iyidir daha böyle bir sürü var buda var Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun yaprakları yine de yere dökülür. buda var Balık mı arıyorsun ağaca tırmanma çince işte balık nerde ağaç nerde
greenmile Üye pelın_;4061752' Alıntı: hoş geldin murat nasılsın Genişletmek için tıkla ... H.buldum sagol pelin iyiyim sen nasilsin (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
pelın_;4061752' Alıntı: hoş geldin murat nasılsın Genişletmek için tıkla ... H.buldum sagol pelin iyiyim sen nasilsin (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
devran_34 Üye Erken kalkmayan avrat, söz dinlemeyen evlat, mahbuzla gitmeyen at kapında varsa kaldır at en güzelide bu altdaki çok hoşuma gider hemen buldum Evlilik kale gibidir, dışındakiler girmeye, içindekiler çıkmaya uğraşır dururlar
Erken kalkmayan avrat, söz dinlemeyen evlat, mahbuzla gitmeyen at kapında varsa kaldır at en güzelide bu altdaki çok hoşuma gider hemen buldum Evlilik kale gibidir, dışındakiler girmeye, içindekiler çıkmaya uğraşır dururlar
greenmile Üye devran_34' Alıntı: as selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Gormemisim k.bakma hosbuldum sagol (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
devran_34' Alıntı: as selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Gormemisim k.bakma hosbuldum sagol (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)