haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dejavuda ne linki var haydar?? Genişletmek için tıkla ... dejavu oldum sandım da konu açmıştın onun linki
- SerkeŞ -' Alıntı: dejavuda ne linki var haydar?? Genişletmek için tıkla ... dejavu oldum sandım da konu açmıştın onun linki
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben aslında bunuda yerimde, içi boş daha çok severim :P Genişletmek için tıkla ... bende.ama ondan varmış elimde resim.idare et napıyım ..
- SerkeŞ -' Alıntı: ben aslında bunuda yerimde, içi boş daha çok severim :P Genişletmek için tıkla ... bende.ama ondan varmış elimde resim.idare et napıyım ..
-efşan Üye Yar düştü aklıma yarem yanar, Sel olmuş gözyaşım O'na akar. Sorma gardaş nedir derdin? İçim yanar. Hayal olmuş gidiyorum, Gelemem, bekleme yar.
Yar düştü aklıma yarem yanar, Sel olmuş gözyaşım O'na akar. Sorma gardaş nedir derdin? İçim yanar. Hayal olmuş gidiyorum, Gelemem, bekleme yar.
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: olsun kıymalısını severim herşeyin Genişletmek için tıkla ... ağır geliyo bana kıyma ----------Eklendi @ 04:18:44 ---------- Yazıldı @ 04:18:17 ---------- TheM-CK' Alıntı: Yar düştü aklıma yarem yanar, Sel olmuş gözyaşım O'na akar. Sorma gardaş nedir derdin? İçim yanar. Hayal olmuş gidiyorum, Gelemem, bekleme yar. Genişletmek için tıkla ... vaaay gece gece kim şair etti seni böle?
- SerkeŞ -' Alıntı: olsun kıymalısını severim herşeyin Genişletmek için tıkla ... ağır geliyo bana kıyma ----------Eklendi @ 04:18:44 ---------- Yazıldı @ 04:18:17 ---------- TheM-CK' Alıntı: Yar düştü aklıma yarem yanar, Sel olmuş gözyaşım O'na akar. Sorma gardaş nedir derdin? İçim yanar. Hayal olmuş gidiyorum, Gelemem, bekleme yar. Genişletmek için tıkla ... vaaay gece gece kim şair etti seni böle?
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: anladım konuya davet aynı anda Genişletmek için tıkla ... dejavu ne demek diye soranlara hazır cevap lingi tıla gör gibisinden
- SerkeŞ -' Alıntı: anladım konuya davet aynı anda Genişletmek için tıkla ... dejavu ne demek diye soranlara hazır cevap lingi tıla gör gibisinden
-efşan Üye ah ayrılık olsa tek koyan keşke esra. ----------Eklendi @ 04:32:36 ---------- Yazıldı @ 04:32:13 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yapma Cengiz çıkar şu fikirleri aklından, lütfen kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim
ah ayrılık olsa tek koyan keşke esra. ----------Eklendi @ 04:32:36 ---------- Yazıldı @ 04:32:13 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yapma Cengiz çıkar şu fikirleri aklından, lütfen kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim