-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben başka bişey anladım, özür dilerim pelin ve cengizden yaw eski meski değilim, öyle şaka yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... kardeşim benden niye özür diliyorsun yahu.
- SerkeŞ -' Alıntı: ben başka bişey anladım, özür dilerim pelin ve cengizden yaw eski meski değilim, öyle şaka yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... kardeşim benden niye özür diliyorsun yahu.
haydaravısyon Üye Aradım sonunda buldum melodısı kulagımda çınlıyordu buyrun sizde dinleyin [video=youtube;n0bOGPCkdLw]http://www.youtube.com/watch?v=n0bOGPCkdLw[/video]
Aradım sonunda buldum melodısı kulagımda çınlıyordu buyrun sizde dinleyin [video=youtube;n0bOGPCkdLw]http://www.youtube.com/watch?v=n0bOGPCkdLw[/video]
pelın_ - serkeş -' Alıntı: e sende yumurta kabuğu dedin, pelin pislik de barışalım Genişletmek için tıkla ... pislik bariştik bak ama yumurta kabugu kötü bişey değil eski bi üye okadar
- serkeş -' Alıntı: e sende yumurta kabuğu dedin, pelin pislik de barışalım Genişletmek için tıkla ... pislik bariştik bak ama yumurta kabugu kötü bişey değil eski bi üye okadar
SHS Üye ben bilmiyodumki yumurta kabugu nu kabız civciv'in eski üyeliğidir o Cengiz yeni tanıştık yalanım yok ----------Eklendi @ 03:43:34 ---------- Yazıldı @ 03:42:35 ---------- Tuğ, iyi geceler hoşçakalın dedi ve gitti..
ben bilmiyodumki yumurta kabugu nu kabız civciv'in eski üyeliğidir o Cengiz yeni tanıştık yalanım yok ----------Eklendi @ 03:43:34 ---------- Yazıldı @ 03:42:35 ---------- Tuğ, iyi geceler hoşçakalın dedi ve gitti..
-efşan Üye kardeşim yalan falan demedim. Yahut senden en.ufak bir şüphem yok. Zira çok değerli bir.insansın benim için. Kaybetmek istemem.
kardeşim yalan falan demedim. Yahut senden en.ufak bir şüphem yok. Zira çok değerli bir.insansın benim için. Kaybetmek istemem.
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben bilmiyodumki yumurta kabugu nu kabız civciv'in eski üyeliğidir o Cengiz yeni tanıştık yalanım yok ----------Eklendi @ 03:43:34 ---------- Yazıldı @ 03:42:35 ---------- Tuğ, iyi geceler hoşçakalın dedi ve gitti.. Genişletmek için tıkla ... yumurta kabuğumuuu biri bana mı dedi ay şaka bi tarafa da bi süre beni o sandılar.yapıştı adam resmen üstüme..Şimdi kabız civciv omuymuuuuuş?
- SerkeŞ -' Alıntı: ben bilmiyodumki yumurta kabugu nu kabız civciv'in eski üyeliğidir o Cengiz yeni tanıştık yalanım yok ----------Eklendi @ 03:43:34 ---------- Yazıldı @ 03:42:35 ---------- Tuğ, iyi geceler hoşçakalın dedi ve gitti.. Genişletmek için tıkla ... yumurta kabuğumuuu biri bana mı dedi ay şaka bi tarafa da bi süre beni o sandılar.yapıştı adam resmen üstüme..Şimdi kabız civciv omuymuuuuuş?
greenmile Üye Yumurta kabugu benzetmesini sakin ustune alma,imajin zedelenir (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
Yumurta kabugu benzetmesini sakin ustune alma,imajin zedelenir (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
SHS Üye Cengiz sende çok değerli bi kardeşimsin benim için, sağol esra öle bişey yok o benim şakam iyi geceler pelin.
Cengiz sende çok değerli bi kardeşimsin benim için, sağol esra öle bişey yok o benim şakam iyi geceler pelin.
vapur dumanı Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın size... ----------Eklendi @ 03:50:29 ---------- Yazıldı @ 03:49:38 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:50:56 ---------- Yazıldı @ 03:50:29 ---------- sabahki kahvaltım.pislik olsun dedimooooh acıkın şimdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın size... ----------Eklendi @ 03:50:29 ---------- Yazıldı @ 03:49:38 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:50:56 ---------- Yazıldı @ 03:50:29 ---------- sabahki kahvaltım.pislik olsun dedimooooh acıkın şimdi
greenmile Üye Bende cikiyorum arkadaslar iyi geceler hepinize (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
haydaravısyon Üye vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın size... ----------Eklendi @ 03:50:29 ---------- Yazıldı @ 03:49:38 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:50:56 ---------- Yazıldı @ 03:50:29 ---------- sabahki kahvaltım.pislik olsun dedimooooh acıkın şimdi Genişletmek için tıkla ... gece gce bunu yapma bizee
vapur dumanı' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın size... ----------Eklendi @ 03:50:29 ---------- Yazıldı @ 03:49:38 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:50:56 ---------- Yazıldı @ 03:50:29 ---------- sabahki kahvaltım.pislik olsun dedimooooh acıkın şimdi Genişletmek için tıkla ... gece gce bunu yapma bizee
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yaw her sabah bana pişi yapacak insan aranıyor! Uzun zamandır yemedim Genişletmek için tıkla ... ben yaparım çokda güzel yaparım ama gelmen lazım
- SerkeŞ -' Alıntı: yaw her sabah bana pişi yapacak insan aranıyor! Uzun zamandır yemedim Genişletmek için tıkla ... ben yaparım çokda güzel yaparım ama gelmen lazım