vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: AKLIMIZ BAŞKA YERDE ONDANN siyaha beyaz diyebilmektir aşk Genişletmek için tıkla ... ya kızım onda bu kapasite nasıl oldu yaa.ne laf etti adam mutluluklaaar
pelın_' Alıntı: AKLIMIZ BAŞKA YERDE ONDANN siyaha beyaz diyebilmektir aşk Genişletmek için tıkla ... ya kızım onda bu kapasite nasıl oldu yaa.ne laf etti adam mutluluklaaar
pelın_ bende ve esrada ----------Eklendi @ 02:52:58 ---------- Yazıldı @ 02:52:19 ---------- vapur dumanı' Alıntı: ya kızım onda bu kapasite nasıl oldu yaa.ne laf etti adam mutluluklaaar Genişletmek için tıkla ... valla bende hiç beklemıyodum vahi geldi sanırım bianda
bende ve esrada ----------Eklendi @ 02:52:58 ---------- Yazıldı @ 02:52:19 ---------- vapur dumanı' Alıntı: ya kızım onda bu kapasite nasıl oldu yaa.ne laf etti adam mutluluklaaar Genişletmek için tıkla ... valla bende hiç beklemıyodum vahi geldi sanırım bianda
greenmile Üye Pelin stadta sana kim surpriz yapti nasi yapti merak ettim anlatsana (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
Pelin stadta sana kim surpriz yapti nasi yapti merak ettim anlatsana (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
greenmile Üye haydaravısyon;4058711' Alıntı: saat 3 olmuş (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... Çalma haydar yaratici ol (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
haydaravısyon;4058711' Alıntı: saat 3 olmuş (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... Çalma haydar yaratici ol (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
SHS Üye benim aklıma gripin geldi.. ----------Eklendi @ 03:01:38 ---------- Yazıldı @ 02:59:54 ---------- aynen haydar yaratıcı ol.. (Bu mesaj N73'le gönderilmiştir.)
benim aklıma gripin geldi.. ----------Eklendi @ 03:01:38 ---------- Yazıldı @ 02:59:54 ---------- aynen haydar yaratıcı ol.. (Bu mesaj N73'le gönderilmiştir.)
pelın_ He murat anlatırım sonra yahu ya öle maç izlerken karşı trübunde açmiştı işte x kişi ama güzel bi hediye olmutu bana
He murat anlatırım sonra yahu ya öle maç izlerken karşı trübunde açmiştı işte x kişi ama güzel bi hediye olmutu bana