Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Valla dövecem bunu şurda yeni ayrıldık acı cekıoruz arkadaşım yanımd aolcana göbek atıyo
ay kuzum şööle düşün ve mutlu ol.potansiyel tehliken yok artık.Sana bıraktım sahaları D:

----------Eklendi @ 00:41:28 ---------- Yazıldı @ 00:40:41 ----------

ben yapmam söliyim şimdiden
valla şıkır şıkır iyinip öle gelcem bakarsın tek gelmem

gelsende sorun diil halledicem söz veriyorum

ağa kızı yada aşiret kızıysan hemen evlenek onlar kilo kilo altın takıyo ( aneme diyom aşiret den kız alcam şakasına )

Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

ay kuzum şööle düşün ve mutlu ol.potansiyel tehliken yok artık.Sana bıraktım sahaları D:

----------Eklendi @ 00:41:28 ---------- Yazıldı @ 00:40:41 ----------

gelsende sorun diil halledicem söz veriyorum

bende mutlu olcammı acaba bi gün

SHS

Üye
iyi sohbetler iyi geceler

pelın_

SHS

Üye
kim evleniyo be? Sallamayın

pelın_

pelin ağlama yaa sende evlenip ne yapacan otur anenin dizinin dibinde ama sen evli deilmiydin ya cocugunda vardı galiba yoksa benim uykummu geldi ?

Neyy ne evlisi be ben daha 22 yaşındayım
tamam yaşıtlarım evlenıyo olabılır azcık evde kalmışta olabılırım ama evli değilim

pelin ağlama yaa sende evlenip ne yapacan otur anenin dizinin dibinde ama sen evli deilmiydin ya cocugunda vardı galiba yoksa benim uykummu geldi ?

iç güvey, diye bişey vardı. KIz gitmiyorda damat geliyordu evden ayrılan damat mı oluyordu öyle bişeylerdi

pelın_

aa ben evli değilim yahuu

size bi anımı amlatan akılıma geldi

bu kurban bayramı saat 16 civarı arkadasımla eve geldik arabayı almaya ablama bide bayan kuzenime dedim sizde gelin bi gitdiler 3 dk oldu ortada yoklar ben tabi bunları beklemeye geldim astım gittim bunlarda beni bekliyolar tabi gece 12 de eve geldim dediler ne oldu benden cevap yok