bebe_ruhi Üye bende yeni bi telefon aldim e7 symbianci olmama ragmen mal oldum, annasidir bellesidir onlari anlamaya calisiyioeum suan
bende yeni bi telefon aldim e7 symbianci olmama ragmen mal oldum, annasidir bellesidir onlari anlamaya calisiyioeum suan
vapur dumanı Üye Elektr0' Alıntı: hoş geldin bende gidiyordum Genişletmek için tıkla ... geldim diye dimiii?tüü sana ----------Eklendi @ 03:57:11 ---------- Yazıldı @ 03:56:50 ---------- TheM-CK' Alıntı: hoşgeldiniz. nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoşbuldumm
Elektr0' Alıntı: hoş geldin bende gidiyordum Genişletmek için tıkla ... geldim diye dimiii?tüü sana ----------Eklendi @ 03:57:11 ---------- Yazıldı @ 03:56:50 ---------- TheM-CK' Alıntı: hoşgeldiniz. nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoşbuldumm
SHS Üye hoşgeldin esraaa ----------Eklendi @ 03:58:10 ---------- Yazıldı @ 03:57:14 ---------- ertuğrul kardeş nereye?
hoşgeldin esraaa ----------Eklendi @ 03:58:10 ---------- Yazıldı @ 03:57:14 ---------- ertuğrul kardeş nereye?
Elektr0 Üye vapur dumanı' Alıntı: geldim diye dimiii?tüü sana ----------Eklendi @ 03:57:11 ---------- Yazıldı @ 03:56:50 ---------- Genişletmek için tıkla ... ne alakaa sobanın külüü uykum geldii uyukluyorum şuan ----------Eklendi @ 04:00:56 ---------- Yazıldı @ 04:00:09 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:58:10 ---------- Yazıldı @ 03:57:14 ---------- ertuğrul kardeş nereye? Genişletmek için tıkla ... uykum geldi kardeş... biraz ninni(sago) dinledim uyuyacam şimdi
vapur dumanı' Alıntı: geldim diye dimiii?tüü sana ----------Eklendi @ 03:57:11 ---------- Yazıldı @ 03:56:50 ---------- Genişletmek için tıkla ... ne alakaa sobanın külüü uykum geldii uyukluyorum şuan ----------Eklendi @ 04:00:56 ---------- Yazıldı @ 04:00:09 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:58:10 ---------- Yazıldı @ 03:57:14 ---------- ertuğrul kardeş nereye? Genişletmek için tıkla ... uykum geldi kardeş... biraz ninni(sago) dinledim uyuyacam şimdi
vapur dumanı Üye Elektr0' Alıntı: ne alakaa sobanın külüü Genişletmek için tıkla ... bana baaak.Kurum yaptırma kendini
Elektr0' Alıntı: ne alakaa sobanın külüü Genişletmek için tıkla ... bana baaak.Kurum yaptırma kendini