SHS Üye olabilir, hemen açarım buraya fabrikayı.. made in Turkey yazdırırım yeni ürünlere (gözüm açık rüya görüyorum )
olabilir, hemen açarım buraya fabrikayı.. made in Turkey yazdırırım yeni ürünlere (gözüm açık rüya görüyorum )
Burak Üye Mareşal' Alıntı: o çakma blackberry'di Genişletmek için tıkla ... yok la ben bulusmada baktım bıldıgın blackberry dı
Mareşal' Alıntı: o çakma blackberry'di Genişletmek için tıkla ... yok la ben bulusmada baktım bıldıgın blackberry dı
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: Yalniz bu minide batarya sorun 1 gun bile dayanmiyor iste Genişletmek için tıkla ... telefonun rootlu mu?
greenmile' Alıntı: Yalniz bu minide batarya sorun 1 gun bile dayanmiyor iste Genişletmek için tıkla ... telefonun rootlu mu?
Burak Üye - SerkeŞ -' Alıntı: olabilir, hemen açarım buraya fabrikayı.. made in Turkey yazdırırım yeni ürünlere (gözüm açık rüya görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:42:12 ---------- Yazıldı @ 01:41:24 ---------- Sehriyar' Alıntı: telefonun rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... benimkide hack li
- SerkeŞ -' Alıntı: olabilir, hemen açarım buraya fabrikayı.. made in Turkey yazdırırım yeni ürünlere (gözüm açık rüya görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:42:12 ---------- Yazıldı @ 01:41:24 ---------- Sehriyar' Alıntı: telefonun rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... benimkide hack li
greenmile Üye Burak' Alıntı: abi yeni batarya alıp denesen ? Genişletmek için tıkla ... Bataryanin kapasitesi dusuk aldigim ilk gunde boyleydi ortalama 100 msj cekiyorum 1 2 saat telde konusma birazda net hepsi bu
Burak' Alıntı: abi yeni batarya alıp denesen ? Genişletmek için tıkla ... Bataryanin kapasitesi dusuk aldigim ilk gunde boyleydi ortalama 100 msj cekiyorum 1 2 saat telde konusma birazda net hepsi bu
greenmile Üye Sehriyar' Alıntı: telefonun rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... Evet ama orjinalkende boyleydi abim
Sehriyar' Alıntı: telefonun rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... Evet ama orjinalkende boyleydi abim
Burak Üye greenmile' Alıntı: Bataryanin kapasitesi dusuk aldigim ilk gunde boyleydi ortalama 100 msj cekiyorum 1 2 saat telde konusma birazda net hepsi bu Genişletmek için tıkla ... anladımm kaçlık batarya? Benimki 1600mah örnegin
greenmile' Alıntı: Bataryanin kapasitesi dusuk aldigim ilk gunde boyleydi ortalama 100 msj cekiyorum 1 2 saat telde konusma birazda net hepsi bu Genişletmek için tıkla ... anladımm kaçlık batarya? Benimki 1600mah örnegin
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: Evet ama orjinalkende boyleydi abim Genişletmek için tıkla ... setcpu yukle abi forumda var mesajlasirken falan cek islemciyi 300 mhz a oyle kullan cok guzel tasarruf oluyo bataryadan.. ben oyle yapiyorum..
greenmile' Alıntı: Evet ama orjinalkende boyleydi abim Genişletmek için tıkla ... setcpu yukle abi forumda var mesajlasirken falan cek islemciyi 300 mhz a oyle kullan cok guzel tasarruf oluyo bataryadan.. ben oyle yapiyorum..
greenmile Üye Burak' Alıntı: anladımm kaçlık batarya? Benimki 1600mah örnegin Genişletmek için tıkla ... 1200 le geliyo
Burak' Alıntı: anladımm kaçlık batarya? Benimki 1600mah örnegin Genişletmek için tıkla ... 1200 le geliyo
greenmile Üye Sehriyar' Alıntı: setcpu yukle abi forumda var mesajlasirken falan cek islemciyi 300 mhz a oyle kullan cok guzel tasarruf oluyo bataryadan.. ben oyle yapiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim onu deniyeyim bi
Sehriyar' Alıntı: setcpu yukle abi forumda var mesajlasirken falan cek islemciyi 300 mhz a oyle kullan cok guzel tasarruf oluyo bataryadan.. ben oyle yapiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim onu deniyeyim bi
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: iyimisin la bu arada geç oldu ama murat naber. Genişletmek için tıkla ... Iyidir cengiz senden?
TheM-CK' Alıntı: iyimisin la bu arada geç oldu ama murat naber. Genişletmek için tıkla ... Iyidir cengiz senden?
-efşan Üye greenmile' Alıntı: Iyidir cengiz senden? Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim. Sağol. ----------Eklendi @ 01:48:27 ---------- Yazıldı @ 01:47:15 ---------- iyi geceler sehriyar. isim göremiyorum mobilim de isim ne idi.
greenmile' Alıntı: Iyidir cengiz senden? Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim. Sağol. ----------Eklendi @ 01:48:27 ---------- Yazıldı @ 01:47:15 ---------- iyi geceler sehriyar. isim göremiyorum mobilim de isim ne idi.
Burak Üye Sehriyar' Alıntı: oldu o zaman hadi ben kacayim size iyi geceler iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... gorusuruk
Sehriyar' Alıntı: oldu o zaman hadi ben kacayim size iyi geceler iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... gorusuruk