Berlin Boleyn Marchegiani' Alıntı: Ama gece olması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla ... yahu baksana öğlen yemeğinde yazan var ben akşam yazmışım çokmu
Marchegiani' Alıntı: Ama gece olması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla ... yahu baksana öğlen yemeğinde yazan var ben akşam yazmışım çokmu
Samsunspor Emekli Yönetici Cep işi gerçekten zor . Dün gece de ben cep ile girdim . Ben cevap yazana kadar sayfa atlıyordu . Sonunda Vazcaydım
Cep işi gerçekten zor . Dün gece de ben cep ile girdim . Ben cevap yazana kadar sayfa atlıyordu . Sonunda Vazcaydım
Samsunspor Emekli Yönetici marchegiani' Alıntı: aa, :d değişmiş. Yani, => : D Genişletmek için tıkla ... :d :d
Berlin Boleyn arslansem' Alıntı: Daha 8-10 saat var Berlin bekle azcık Genişletmek için tıkla ... yahu ben anamın karnında bile 8 ay durmuşum hayatta beklemem nonstop
arslansem' Alıntı: Daha 8-10 saat var Berlin bekle azcık Genişletmek için tıkla ... yahu ben anamın karnında bile 8 ay durmuşum hayatta beklemem nonstop
Marchegiani Üye Berlin Boleyn' Alıntı: yahu ben anamın karnında bile 8 ay durmuşum hayatta beklemem nonstop Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn' Alıntı: yahu ben anamın karnında bile 8 ay durmuşum hayatta beklemem nonstop Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn ***BlackrosE***' Alıntı: Slm Millet Kimler Var Bakalım... İiyim kovboyum seni sormalı Genişletmek için tıkla ... ben varım aleykümselam h.g TuRkiShCowboy' Alıntı: Slm gececiler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... enes bak artık yapabiliorum iyiym seni sormalı
***BlackrosE***' Alıntı: Slm Millet Kimler Var Bakalım... İiyim kovboyum seni sormalı Genişletmek için tıkla ... ben varım aleykümselam h.g TuRkiShCowboy' Alıntı: Slm gececiler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... enes bak artık yapabiliorum iyiym seni sormalı
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben de iyiyim abi diğer konu sarmadi buraya gelim dedim --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim gözde helal olsun vallahi tebrikler
Ben de iyiyim abi diğer konu sarmadi buraya gelim dedim --------------- Ekleme --------------- Ben de iyiyim gözde helal olsun vallahi tebrikler
Catty Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben de iyiyim abi diğer konu sarmadi buraya gelim dedim Genişletmek için tıkla ... Niye ben varım diye mi , Ben çocukmuyum anlıyorum cnm
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben de iyiyim abi diğer konu sarmadi buraya gelim dedim Genişletmek için tıkla ... Niye ben varım diye mi , Ben çocukmuyum anlıyorum cnm
***BlackrosE*** Üye slm... bende bu akşam dönüyorum izmire 10 arabasıyla evime dönüyorum oley!!!!!! vizeler bitti son sınavıda verdik kazasız belasız... ee sizin günününüz nasıldı maxi ailesi...
slm... bende bu akşam dönüyorum izmire 10 arabasıyla evime dönüyorum oley!!!!!! vizeler bitti son sınavıda verdik kazasız belasız... ee sizin günününüz nasıldı maxi ailesi...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Tartışmadan veya hakaretten kaçmak diyelim suna Hayırlı olsun abi bu arada ... Tebrikler ... Ben de araba falan kullandım gezdik tozduk ışte
Tartışmadan veya hakaretten kaçmak diyelim suna Hayırlı olsun abi bu arada ... Tebrikler ... Ben de araba falan kullandım gezdik tozduk ışte
Catty Emekli Yönetici ***BlackrosE***' Alıntı: slm... bende bu akşam dönüyorum izmire 10 arabasıyla evime dönüyorum oley!!!!!! vizeler bitti son sınavıda verdik kazasız belasız... ee sizin günününüz nasıldı maxi ailesi... Genişletmek için tıkla ... Kutlarım Mustafa hakkında Hayırlsıı olsun --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Tartışmadan veya hakaretten kaçmak diyelim suna Hayırlı olsun abi bu arada ... Tebrikler ... Ben de araba falan kullandım gezdik tozduk ışte Genişletmek için tıkla ... Tartışma ve hakaret yarattığını veya benim bunları yarattığımı düşünme cnm Melek değilim ben
***BlackrosE***' Alıntı: slm... bende bu akşam dönüyorum izmire 10 arabasıyla evime dönüyorum oley!!!!!! vizeler bitti son sınavıda verdik kazasız belasız... ee sizin günününüz nasıldı maxi ailesi... Genişletmek için tıkla ... Kutlarım Mustafa hakkında Hayırlsıı olsun --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Tartışmadan veya hakaretten kaçmak diyelim suna Hayırlı olsun abi bu arada ... Tebrikler ... Ben de araba falan kullandım gezdik tozduk ışte Genişletmek için tıkla ... Tartışma ve hakaret yarattığını veya benim bunları yarattığımı düşünme cnm Melek değilim ben
***BlackrosE*** Üye Berlin Boleyn' Alıntı: ooo hayırlı olsun mustafa insanın en iyi mekanı evidirçç Genişletmek için tıkla ... kesinlikle... yürekten katılıyorum Catty' Alıntı: Kutlarım Mustafa hakkında Hayırlsıı olsun /QUOTE] saolasın dostummm birazdan çıkacam buradan terminal uzak 40 dk felan gölbaşındayım ben ankarada... o yüzden kendinize iyi bakın izmirden bağlanınca görüşürüz ömrüm yeterse... hepiniz kendinize ii bakın ailesi...... n: Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn' Alıntı: ooo hayırlı olsun mustafa insanın en iyi mekanı evidirçç Genişletmek için tıkla ... kesinlikle... yürekten katılıyorum Catty' Alıntı: Kutlarım Mustafa hakkında Hayırlsıı olsun /QUOTE] saolasın dostummm birazdan çıkacam buradan terminal uzak 40 dk felan gölbaşındayım ben ankarada... o yüzden kendinize iyi bakın izmirden bağlanınca görüşürüz ömrüm yeterse... hepiniz kendinize ii bakın ailesi...... n: Genişletmek için tıkla ...
***BlackrosE*** Üye Berlin Boleyn' Alıntı: allaha emanett ol mustafa sağsağlim evine dönmen dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... amin... hepinize iyi forumlar arkadaşlar... kaçtım ben n:
Berlin Boleyn' Alıntı: allaha emanett ol mustafa sağsağlim evine dönmen dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... amin... hepinize iyi forumlar arkadaşlar... kaçtım ben n: