minoo Üye TheM-CK' Alıntı: nerdesiniz yahu şaka yaptım. Bakın size ne anlatcam. Genişletmek için tıkla ... Bunlar galiba ciddi ciddi bizi takip ediyo Baksana Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 7 misafir) minoo*, TheM-CK*+
TheM-CK' Alıntı: nerdesiniz yahu şaka yaptım. Bakın size ne anlatcam. Genişletmek için tıkla ... Bunlar galiba ciddi ciddi bizi takip ediyo Baksana Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 7 misafir) minoo*, TheM-CK*+
minoo Üye Pelin yeni almış kitabı da ordan gördüm Ben çıkayım ya kitap okuyordum, sigara içeyim dedim geldim balkona. Kaldım burda. Devam edeyim kitabıma. Hem üşüdüm balkonda. İyi sabahlar herkese
Pelin yeni almış kitabı da ordan gördüm Ben çıkayım ya kitap okuyordum, sigara içeyim dedim geldim balkona. Kaldım burda. Devam edeyim kitabıma. Hem üşüdüm balkonda. İyi sabahlar herkese
minoo Üye Ayy nerden içtim şu 2 bardak kolayı ya çok susadım Süt içiyorum susuzluğum geçsin diye Hello millet
pelın_ minoo' Alıntı: Ayy nerden içtim şu 2 bardak kolayı ya çok susadım Süt içiyorum susuzluğum geçsin diye Hello millet Genişletmek için tıkla ... su ayran içmiyosun dımı canım 12 gün?
minoo' Alıntı: Ayy nerden içtim şu 2 bardak kolayı ya çok susadım Süt içiyorum susuzluğum geçsin diye Hello millet Genişletmek için tıkla ... su ayran içmiyosun dımı canım 12 gün?
minoo Üye DiaBLoS' Alıntı: Daha çok susarsın pınar . Hoşgeldin bu arada ... Genişletmek için tıkla ... Su içemiyorum ya şimdi de annem kızıyo ben sana içme dedim o kolayı diye Hoşbuldum dasti ----------Eklendi @ 00:12:39 ---------- Yazıldı @ 00:12:01 ---------- pelın_' Alıntı: su ayran içmiyosun dımı canım 12 gün? Genişletmek için tıkla ... Yok yavrum ayran da içiliyo çay da. Saf su içilmiyo sadece. 2 bardak kola içtm çok susadım şmdi de süt içiyom
DiaBLoS' Alıntı: Daha çok susarsın pınar . Hoşgeldin bu arada ... Genişletmek için tıkla ... Su içemiyorum ya şimdi de annem kızıyo ben sana içme dedim o kolayı diye Hoşbuldum dasti ----------Eklendi @ 00:12:39 ---------- Yazıldı @ 00:12:01 ---------- pelın_' Alıntı: su ayran içmiyosun dımı canım 12 gün? Genişletmek için tıkla ... Yok yavrum ayran da içiliyo çay da. Saf su içilmiyo sadece. 2 bardak kola içtm çok susadım şmdi de süt içiyom