haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: napalım uykumuz geldi Genişletmek için tıkla ... Bizimde uykumuzu geliyo behnde insanın sonuçta ama ilk esnemede gitmiyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: napalım uykumuz geldi Genişletmek için tıkla ... Bizimde uykumuzu geliyo behnde insanın sonuçta ama ilk esnemede gitmiyorum
haydaravısyon Üye kingmor' Alıntı: cumleten ıyi geceler gençler Genişletmek için tıkla ... saol , hoş geldin
Kingmortall Üye saool hoşbulduk ----------Eklendi @ 02:24:44 ---------- Yazıldı @ 02:22:51 ---------- kımse yokmu yaw
saool hoşbulduk ----------Eklendi @ 02:24:44 ---------- Yazıldı @ 02:22:51 ---------- kımse yokmu yaw
Kingmortall Üye TheM-CK' Alıntı: Iyidir gökhan. Çalışıyorum der iken şuan mı? Genişletmek için tıkla ... evet gecedeyim telefondan girıyorum
TheM-CK' Alıntı: Iyidir gökhan. Çalışıyorum der iken şuan mı? Genişletmek için tıkla ... evet gecedeyim telefondan girıyorum
SHS Üye selamlar-saygılar ----------Eklendi @ 00:04:08 ---------- Yazıldı @ 00:03:03 ---------- haydar dün gece sallamışın arkamdan hiç yakışmadı hiç
selamlar-saygılar ----------Eklendi @ 00:04:08 ---------- Yazıldı @ 00:03:03 ---------- haydar dün gece sallamışın arkamdan hiç yakışmadı hiç