-efşan Üye ChavRash' Alıntı: Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? Hoş buldum gardaş Genişletmek için tıkla ... Iyi olmaya çalışıyoruz be kardeşim. Sağolasın.
ChavRash' Alıntı: Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? Hoş buldum gardaş Genişletmek için tıkla ... Iyi olmaya çalışıyoruz be kardeşim. Sağolasın.
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: haydar sen öyle mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok, benim telefon güneş enerjisi ile şarj oluyor ----------Eklendi @ 01:38:58 ---------- Yazıldı @ 01:38:06 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: haydar, çevirecek bi dümen bulamadınmı yahu Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: haydar sen öyle mi yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yok, benim telefon güneş enerjisi ile şarj oluyor ----------Eklendi @ 01:38:58 ---------- Yazıldı @ 01:38:06 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: haydar, çevirecek bi dümen bulamadınmı yahu Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: tabi, bende balkona rüzgar gülü yapıp koydum ordan çektiğim kabloyla şarj ediyom Genişletmek için tıkla ... oda bi dümen sonuçta, dönüyor
- SerkeŞ -' Alıntı: tabi, bende balkona rüzgar gülü yapıp koydum ordan çektiğim kabloyla şarj ediyom Genişletmek için tıkla ... oda bi dümen sonuçta, dönüyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ChavRash' Alıntı: Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? Hoş buldum gardaş Genişletmek için tıkla ... hasan sen adminliği neden bıraktın tabi özel bi sebebi yoksa ----------Eklendi @ 01:45:07 ---------- Yazıldı @ 01:44:05 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bırak şimdi dümeni Tuğ. Genişletmek için tıkla ... benim dümenle Ne isim olur yav
ChavRash' Alıntı: Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? Hoş buldum gardaş Genişletmek için tıkla ... hasan sen adminliği neden bıraktın tabi özel bi sebebi yoksa ----------Eklendi @ 01:45:07 ---------- Yazıldı @ 01:44:05 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bırak şimdi dümeni Tuğ. Genişletmek için tıkla ... benim dümenle Ne isim olur yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ben takılıyorum haydar zaten öyle bişey yapmaz ----------Eklendi @ 01:50:08 ---------- Yazıldı @ 01:49:25 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Dümen çevrilmeden bu gemi yürümez Genişletmek için tıkla ...
ben takılıyorum haydar zaten öyle bişey yapmaz ----------Eklendi @ 01:50:08 ---------- Yazıldı @ 01:49:25 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Dümen çevrilmeden bu gemi yürümez Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap sorma yav haydar iyidir yapmaz öyle şey dedik beni dümene getirdi neyse fazla dümene gelmeden ben kaçıyorum hadi herkese iyi geceler
sorma yav haydar iyidir yapmaz öyle şey dedik beni dümene getirdi neyse fazla dümene gelmeden ben kaçıyorum hadi herkese iyi geceler