-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: cengiz kardeşim şarja tak, yanına otur şarjın Genişletmek için tıkla ... Oda bir fikir dimi Yatıyorum yanımda şarj var lakin kablo takılı olduğunda uyuz oluyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: cengiz kardeşim şarja tak, yanına otur şarjın Genişletmek için tıkla ... Oda bir fikir dimi Yatıyorum yanımda şarj var lakin kablo takılı olduğunda uyuz oluyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap erkencisin cengiz ----------Eklendi @ 01:27:55 ---------- Yazıldı @ 01:26:05 ---------- benmi. Belli olmaz gidebilirim telefon zor çekiyor zaten
erkencisin cengiz ----------Eklendi @ 01:27:55 ---------- Yazıldı @ 01:26:05 ---------- benmi. Belli olmaz gidebilirim telefon zor çekiyor zaten
-efşan Üye Erkenci? Günaydın? Ne oluyor yahu. ----------Eklendi @ 01:31:39 ---------- Yazıldı @ 01:30:38 ---------- A.s Hasan. Iyidir. Sen nasılsın?
Erkenci? Günaydın? Ne oluyor yahu. ----------Eklendi @ 01:31:39 ---------- Yazıldı @ 01:30:38 ---------- A.s Hasan. Iyidir. Sen nasılsın?
haydaravısyon Üye TheM-CK' Alıntı: Oda bir fikir dimi Yatıyorum yanımda şarj var lakin kablo takılı olduğunda uyuz oluyorum Genişletmek için tıkla ... Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider
TheM-CK' Alıntı: Oda bir fikir dimi Yatıyorum yanımda şarj var lakin kablo takılı olduğunda uyuz oluyorum Genişletmek için tıkla ... Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: selam hoşgeldin, e yatıcam dedin geri geldin, uykunu aldın zannettim Genişletmek için tıkla ... Yok Paşa. Uykudan değil idi. ----------Eklendi @ 01:34:44 ---------- Yazıldı @ 01:33:51 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider Genişletmek için tıkla ... Peki.
- SerkeŞ -' Alıntı: selam hoşgeldin, e yatıcam dedin geri geldin, uykunu aldın zannettim Genişletmek için tıkla ... Yok Paşa. Uykudan değil idi. ----------Eklendi @ 01:34:44 ---------- Yazıldı @ 01:33:51 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider Genişletmek için tıkla ... Peki.
ChavRash Emekli Yönetici TheM-CK' Alıntı: -- A.s Hasan. Iyidir. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin emektar Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum gardaş
TheM-CK' Alıntı: -- A.s Hasan. Iyidir. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaş iyilik güzellik seni sormalı? 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin emektar Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum gardaş
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider Genişletmek için tıkla ... haydar, çevirecek bi dümen bulamadınmı yahu
haydaravısyon' Alıntı: Telfonun bataryasını çıkar araba aküsü bagla iki ay gider Genişletmek için tıkla ... haydar, çevirecek bi dümen bulamadınmı yahu