haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: gecemi taşıdıniz gündüzmü Genişletmek için tıkla ... akşam taşıdık. Adamlar buz dolabın kapıya çok kötü vurdu. Kapıyı çizdiler boya parasını yömelerinden kesek dedim ama kaza oldugundan almadık
'TUĞ'' Alıntı: gecemi taşıdıniz gündüzmü Genişletmek için tıkla ... akşam taşıdık. Adamlar buz dolabın kapıya çok kötü vurdu. Kapıyı çizdiler boya parasını yömelerinden kesek dedim ama kaza oldugundan almadık
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: yevmiye ne kadar? Genişletmek için tıkla ... bi buzdolabı parası
haydaravısyon Üye Eşyaları onlar taşı ben sadece eşyaları koyacakları yeri söyledim. Yinede çok yoruldum
-efşan Üye haydaravısyon' Alıntı: 120 tl Genişletmek için tıkla ... Ohaa ben yıllardır 50 veriyordum.
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Haydar battın yaw.. Genişletmek için tıkla ... Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık
- SerkeŞ -' Alıntı: Haydar battın yaw.. Genişletmek için tıkla ... Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Eşyaları onlar taşı ben sadece eşyaları koyacakları yeri söyledim. Yinede çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... gece gündüz yatan birisi için çok zor iş ondandir
haydaravısyon' Alıntı: Eşyaları onlar taşı ben sadece eşyaları koyacakları yeri söyledim. Yinede çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... gece gündüz yatan birisi için çok zor iş ondandir
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık Genişletmek için tıkla ... o ne haydar malikaneye felanmı taşındın
haydaravısyon' Alıntı: Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık Genişletmek için tıkla ... o ne haydar malikaneye felanmı taşındın
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 8+1 ne yaw? Genişletmek için tıkla ... aile biraz kalabalık ancak sığarız
-efşan Üye haydaravısyon' Alıntı: Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık Genişletmek için tıkla ... Kaç katlı ? Dubleks mi?
haydaravısyon' Alıntı: Ev 8 +1 eşya çoktu yine iyi fiyata anlaştık Genişletmek için tıkla ... Kaç katlı ? Dubleks mi?
haydaravısyon Üye TheM-CK' Alıntı: Kaç katlı ? Dubleks mi? Genişletmek için tıkla ... Daha önceki ev dubleks ti şimdi ki ev tek daire
TheM-CK' Alıntı: Kaç katlı ? Dubleks mi? Genişletmek için tıkla ... Daha önceki ev dubleks ti şimdi ki ev tek daire
greenmile Üye haydaravısyon' Alıntı: 120 tl Genişletmek için tıkla ... Hergun is olmuyo tabi ----------Eklendi @ 01:27:38 ---------- Yazıldı @ 01:26:05 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: 8+1 ne yaw? Genişletmek için tıkla ... komple apartmani katmis hesaba
haydaravısyon' Alıntı: 120 tl Genişletmek için tıkla ... Hergun is olmuyo tabi ----------Eklendi @ 01:27:38 ---------- Yazıldı @ 01:26:05 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: 8+1 ne yaw? Genişletmek için tıkla ... komple apartmani katmis hesaba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Daha önceki ev dubleks ti şimdi ki ev tek daire Genişletmek için tıkla ... tek daire 8+1 dubleks nasıldı acaba
haydaravısyon' Alıntı: Daha önceki ev dubleks ti şimdi ki ev tek daire Genişletmek için tıkla ... tek daire 8+1 dubleks nasıldı acaba