devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Nar,keyfim,ve ben iyi gecelerr Genişletmek için tıkla ... bende varım nar deme yaaa annem nar soymadı zaten
pelın_' Alıntı: Nar,keyfim,ve ben iyi gecelerr Genişletmek için tıkla ... bende varım nar deme yaaa annem nar soymadı zaten
SHS Üye Git sen soy! Bende yedim nar bugün.. Nara bak ya her eve girmiş, kendini sevdirmesini biliyor kerata
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: tmama zaten benımde iştahım kaçtı yemiyorum ve yatıyorum ıyı geceler sıze uyuyamazsam gelırım Genişletmek için tıkla ... git yat bugün küsüm size dün kimse yoktu buralarda sözde dün cumaertesi idi
pelın_' Alıntı: tmama zaten benımde iştahım kaçtı yemiyorum ve yatıyorum ıyı geceler sıze uyuyamazsam gelırım Genişletmek için tıkla ... git yat bugün küsüm size dün kimse yoktu buralarda sözde dün cumaertesi idi
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Git sen soy! Bende yedim nar bugün.. Nara bak ya her eve girmiş, kendini sevdirmesini biliyor kerata Genişletmek için tıkla ... bizim özel üretim büyükbaba üretsin--anne tane tane ayıklasın --- ben babam yiyoz
- SerkeŞ -' Alıntı: Git sen soy! Bende yedim nar bugün.. Nara bak ya her eve girmiş, kendini sevdirmesini biliyor kerata Genişletmek için tıkla ... bizim özel üretim büyükbaba üretsin--anne tane tane ayıklasın --- ben babam yiyoz
devran_34 Üye 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... a.s iyiyiz sen nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap devran_34' Alıntı: a.s iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim ----------Eklendi @ 00:13:17 ---------- Yazıldı @ 00:12:47 ---------- iyi geceler burak hoşgeldin
devran_34' Alıntı: a.s iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim ----------Eklendi @ 00:13:17 ---------- Yazıldı @ 00:12:47 ---------- iyi geceler burak hoşgeldin
devran_34 Üye evet herkes hoş geldi bende gidiyorum yatıcam dün nöbetciydik biz forumda buğün de biz gidek siz nöbetci kalın
evet herkes hoş geldi bende gidiyorum yatıcam dün nöbetciydik biz forumda buğün de biz gidek siz nöbetci kalın