devran_34 Üye pelın_' Alıntı: hıhh sanada küserim bak ben deliyim dedım o abartmısyosun zaten delisin demiş Genişletmek için tıkla ... bugün kimse yok yav canım sıkıldı sende ceptenmi giriyon çok yavas cevap veriyon konulara ----------Eklendi @ 02:41:41 ---------- Yazıldı @ 02:40:07 ---------- pelın_' Alıntı: hepmız deliyiz Genişletmek için tıkla ... eskiden de dediğim gibi ZIR DELİYİM sizi bilmem benden sizlere gelsin içelim güzelleşelim [video=youtube;LvNtv-p2A0I]http://www.youtube.com/watch?v=LvNtv-p2A0I[/video]
pelın_' Alıntı: hıhh sanada küserim bak ben deliyim dedım o abartmısyosun zaten delisin demiş Genişletmek için tıkla ... bugün kimse yok yav canım sıkıldı sende ceptenmi giriyon çok yavas cevap veriyon konulara ----------Eklendi @ 02:41:41 ---------- Yazıldı @ 02:40:07 ---------- pelın_' Alıntı: hepmız deliyiz Genişletmek için tıkla ... eskiden de dediğim gibi ZIR DELİYİM sizi bilmem benden sizlere gelsin içelim güzelleşelim [video=youtube;LvNtv-p2A0I]http://www.youtube.com/watch?v=LvNtv-p2A0I[/video]
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: yok cepten dıyıl yatıyorum baya rahatım ondan pek kendımı zorlamıyorum yanı Genişletmek için tıkla ... herzman ki gibi her yerden cıkıyom çok hızlıyım ----------Eklendi @ 02:45:15 ---------- Yazıldı @ 02:44:42 ---------- pelın_' Alıntı: Ya 3 kişi var bugün baya sakin Genişletmek için tıkla ... siz yokken ben vardım yarım saatde bi mesaj atıyodum kim var sesimi duyan yokmu diye yaa
pelın_' Alıntı: yok cepten dıyıl yatıyorum baya rahatım ondan pek kendımı zorlamıyorum yanı Genişletmek için tıkla ... herzman ki gibi her yerden cıkıyom çok hızlıyım ----------Eklendi @ 02:45:15 ---------- Yazıldı @ 02:44:42 ---------- pelın_' Alıntı: Ya 3 kişi var bugün baya sakin Genişletmek için tıkla ... siz yokken ben vardım yarım saatde bi mesaj atıyodum kim var sesimi duyan yokmu diye yaa
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Bi de mustafa vardı ama kaçtı bizden Genişletmek için tıkla ... bizim gibi deliler çoğalınca akıllılar kaçtı ne yapsınlar ----------Eklendi @ 02:47:15 ---------- Yazıldı @ 02:46:52 ---------- pelın_' Alıntı: misafir üye ol gelll Genişletmek için tıkla ... delilerin arasına girmesin bence delirir
- SerkeŞ -' Alıntı: Bi de mustafa vardı ama kaçtı bizden Genişletmek için tıkla ... bizim gibi deliler çoğalınca akıllılar kaçtı ne yapsınlar ----------Eklendi @ 02:47:15 ---------- Yazıldı @ 02:46:52 ---------- pelın_' Alıntı: misafir üye ol gelll Genişletmek için tıkla ... delilerin arasına girmesin bence delirir
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Harbiden keşke misafirlere sataşabilsek Genişletmek için tıkla ... la misafirleri kacırdın ama sen , ben , pelin 3 deli döveriz biz onları ----------Eklendi @ 02:50:17 ---------- Yazıldı @ 02:49:45 ---------- pelın_' Alıntı: Bende kacar gençler msn de devam Genişletmek için tıkla ... rütbe alacam şimdi ----------Eklendi @ 02:51:49 ---------- Yazıldı @ 02:50:17 ---------- play to = göğnüm hep seni arayıor neredesin sen
- SerkeŞ -' Alıntı: Harbiden keşke misafirlere sataşabilsek Genişletmek için tıkla ... la misafirleri kacırdın ama sen , ben , pelin 3 deli döveriz biz onları ----------Eklendi @ 02:50:17 ---------- Yazıldı @ 02:49:45 ---------- pelın_' Alıntı: Bende kacar gençler msn de devam Genişletmek için tıkla ... rütbe alacam şimdi ----------Eklendi @ 02:51:49 ---------- Yazıldı @ 02:50:17 ---------- play to = göğnüm hep seni arayıor neredesin sen
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi siz orda devam edersiniz, ben ... Genişletmek için tıkla ... nokta nokta nokta ne oluyo anlamadım sende git ben beklerim burayı
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi siz orda devam edersiniz, ben ... Genişletmek için tıkla ... nokta nokta nokta ne oluyo anlamadım sende git ben beklerim burayı
devran_34 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Aga sende gitmiyon mu pelinle, ... bilmiyorum anlamında Genişletmek için tıkla ... yok ben msn de dönen mavileri dövdüm msne kabul etmiyolar beni ----------Eklendi @ 02:56:36 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ---------- coolasker54' Alıntı: Selamun Aleykum gececiciciler Genişletmek için tıkla ... ooo 1 kişi daha oleyy ve aleyküm selam
- SerkeŞ -' Alıntı: Aga sende gitmiyon mu pelinle, ... bilmiyorum anlamında Genişletmek için tıkla ... yok ben msn de dönen mavileri dövdüm msne kabul etmiyolar beni ----------Eklendi @ 02:56:36 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ---------- coolasker54' Alıntı: Selamun Aleykum gececiciciler Genişletmek için tıkla ... ooo 1 kişi daha oleyy ve aleyküm selam
coolasker54 Üye devran_34' Alıntı: yok ben msn de dönen mavileri dövdüm msne kabul etmiyolar beni ----------Eklendi @ 02:56:36 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ---------- ooo 1 kişi daha oleyy ve aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... bu kadar seviniceğini bilsem daha önceden yazardım ----------Eklendi @ 02:58:09 ---------- Yazıldı @ 02:57:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Hoşgeldin aleyküm selam, boşver msn'i zaten.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
devran_34' Alıntı: yok ben msn de dönen mavileri dövdüm msne kabul etmiyolar beni ----------Eklendi @ 02:56:36 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ---------- ooo 1 kişi daha oleyy ve aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... bu kadar seviniceğini bilsem daha önceden yazardım ----------Eklendi @ 02:58:09 ---------- Yazıldı @ 02:57:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Hoşgeldin aleyküm selam, boşver msn'i zaten.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
devran_34 Üye coolasker54' Alıntı: bu kadar seviniceğini bilsem daha önceden yazardım ----------Eklendi @ 02:58:09 ---------- Yazıldı @ 02:57:43 ---------- hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... oo biz yarım saatde mesaj atıyoz adam varmı diye baksana kimse yok cadde de ----------Eklendi @ 02:59:42 ---------- Yazıldı @ 02:58:48 ---------- ben yağmur yüklü bir bulutum kimse çarpsam ağlarım - sıra onur akında
coolasker54' Alıntı: bu kadar seviniceğini bilsem daha önceden yazardım ----------Eklendi @ 02:58:09 ---------- Yazıldı @ 02:57:43 ---------- hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... oo biz yarım saatde mesaj atıyoz adam varmı diye baksana kimse yok cadde de ----------Eklendi @ 02:59:42 ---------- Yazıldı @ 02:58:48 ---------- ben yağmur yüklü bir bulutum kimse çarpsam ağlarım - sıra onur akında