zibidi39 Üye minoo' Alıntı: Seni unutsak bile avatarın yeter bee İyiyim ben de. Ne yapıyorum biliyo musun, uyumuyorum Genişletmek için tıkla ... ne kadar cok ortak yonumuz var bende uyumuyorum
minoo' Alıntı: Seni unutsak bile avatarın yeter bee İyiyim ben de. Ne yapıyorum biliyo musun, uyumuyorum Genişletmek için tıkla ... ne kadar cok ortak yonumuz var bende uyumuyorum
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: kız konuşurken gözkapaklarım birden kapandı etkisi bitince annem yatağa zorla götürdü.Açamadım gözlerimi.Valla korkudan hastaneye gidecektim halim olsaydı ... Genişletmek için tıkla ... Ben hiç o kadar olmadım ----------Eklendi @ 01:41:30 ---------- Yazıldı @ 01:41:04 ---------- pelın_' Alıntı: Pınar evler yakın olsaydi keke şuanda Genişletmek için tıkla ... Pff sorma ----------Eklendi @ 01:41:45 ---------- Yazıldı @ 01:41:30 ---------- zibidi39' Alıntı: ne kadar cok ortak yonumuz var bende uyumuyorum Genişletmek için tıkla ... Ama ben uzun zamandır uyumuyorum
vapur dumanı' Alıntı: kız konuşurken gözkapaklarım birden kapandı etkisi bitince annem yatağa zorla götürdü.Açamadım gözlerimi.Valla korkudan hastaneye gidecektim halim olsaydı ... Genişletmek için tıkla ... Ben hiç o kadar olmadım ----------Eklendi @ 01:41:30 ---------- Yazıldı @ 01:41:04 ---------- pelın_' Alıntı: Pınar evler yakın olsaydi keke şuanda Genişletmek için tıkla ... Pff sorma ----------Eklendi @ 01:41:45 ---------- Yazıldı @ 01:41:30 ---------- zibidi39' Alıntı: ne kadar cok ortak yonumuz var bende uyumuyorum Genişletmek için tıkla ... Ama ben uzun zamandır uyumuyorum
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: beni sizler varettiniz Genişletmek için tıkla ... Bi bugun senle ilgili bisey dedim istisnayim yani gittin mi sen su nisana ?
vapur dumanı' Alıntı: beni sizler varettiniz Genişletmek için tıkla ... Bi bugun senle ilgili bisey dedim istisnayim yani gittin mi sen su nisana ?
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Bi bugun senle ilgili bisey dedim istisnayim yani gittin mi sen su nisana ? Genişletmek için tıkla ... yarın..Napıcamı hala bilmiyorum
greenmile' Alıntı: Bi bugun senle ilgili bisey dedim istisnayim yani gittin mi sen su nisana ? Genişletmek için tıkla ... yarın..Napıcamı hala bilmiyorum
minoo Üye Bitirdi bitirdi avare avare geziyo teğmen rütbesi bile aldı Seni görünce aklıma Çiğdem geliyo
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: yarın..Napıcamı hala bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ayrilis sekliniz nasildi o mu birakti seni
vapur dumanı' Alıntı: yarın..Napıcamı hala bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ayrilis sekliniz nasildi o mu birakti seni
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: [sıze=3][ı] güllü dinliyorum ya vay halime[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... d:d
zibidi39 Üye minoo' Alıntı: Bitirdi bitirdi avare avare geziyo teğmen rütbesi bile aldı Seni görünce aklıma Çiğdem geliyo Genişletmek için tıkla ... cıgdem kım yaw
minoo' Alıntı: Bitirdi bitirdi avare avare geziyo teğmen rütbesi bile aldı Seni görünce aklıma Çiğdem geliyo Genişletmek için tıkla ... cıgdem kım yaw